Meriwa Mucizemm09 e bebekden hamilton x1 var 5 bin heryerde satış fiyatı e bebekde 1500 tl cnm puset de takılıyor demişti bi bayan bak istersen güzel bi araba
sibeell24 bilaloguzunannesi 6.5 kilo pratik küçük kaliyo katlaninca traveller çok büyük yeni doğana da uygun ama ben bide hastaneden çıkışta gerek olur diye pusette aldım ayriyetten
bilaloguzunannesi sibeell24 oğlum suan 2 aylık bebek arabası almamıştık puset var o da zor oluyor artık kabin boy istiyorum bende
DlgluSeyda E bebekten joie muze lx travel sistem aldım. Yani 3 kişi bu arabadan aldık kardesim ve yengem 2 senedir kullaniyo çok memnunuz bende kullanimini herseyini bildiğim için aynısından aldım:)
Emineerd DlgluSeyda bende aynısından aldımm 😊😊 gayet güzel daha kullanmadık ama tek eksi yanı tentenesinin tamamen kapanmıyo oluşu ama bizim için dert değil ekimde dogum marta kadar pek kullanmıyacagız. bebekler büyüyünce etrafı izlemek istiyor zaten. uyursada müslin falan örteriz üstünden dedik 😊😊
DlgluSeyda Emineerd ilk zamanlar pusetli kullaniliyo zaten o sekildede iki tenteyi karşılıklı kapatnca tamamen kapaniyo :) sadece araba olnca aşağısı açık kalıyo o zamnda örtü kullanmayı düşünüyorum ben uyuduğu zamanlarda :)
Merveyunus31 Mucizemm09 travel aldım canım casual quatro çok kaliteli öneririm 👍 bebek 2 başına gelene kadar ağırlık olacağını sanmıyorum ondan sonra bastona geçerim diye düşünüyorum
DlgluSeyda Emineerd bizde her rengi mevcut 😂 kardeşim bordo siyah aldı yengem komple siyah aldı bende gri olsun bari dedim😂 kullanımı çok rahat ben iki yegenimide sürekli gezdirdim evlenene kadar o yüzden aşırı alıştım bu arabaya :)
Artemis0 Mucizemm09 Ben GB Pockit Plus aldım fiilen kullanmadım ama gelince denedim baktım oldukça hafif ve kullanışlı. Ben ekstradan aparatıyla pusetini de aldım; yenidoğanda da kullanımı uygun hale geldi.