MiniKaya Istemkar canım günde en az 3 litre su içmemiz gerek bende su sevmeyen biriyim zorla içiyorm çözümü şöyle buldum eşime 1.5 lt sulardan aldırıp görebileceğim heryere koyuyorm mutfak yatak odası salona girdiğim her odada gördükçe içiyorm
Istemkar MiniKaya bende öyle yapmışım o şişe sayesinde şu içmeye başladım yoksa diğer şekil hayyata gidip bardak bardak içemiyorum ve bu arada siz kaç haftaliksiniz
Zahideyasin Ummuhan4934 bana da doktorum %95 erkek dedi 13. Hafta da öğrendim böyle yanılma payı da oluyor mu acaba 🤭
Ummuhan4934 Zahideyasin Genelde kızdan erkeğe dönen oluyor bazı bebeklerin pipisi ya küçük oluyor yada geç oluşuyor erkek cok nadir dönüyor ya zannetmiyorum için rahat olsun 😊
Smgyy Zahideyasin banada %100 erkek demişti 17. Haftalıkta kıza benziyor kız kız dedi detaylıya gidicem haftaya bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda
Ciceqmmm Eavsar 33 haftalik hamileyim cinsiyeti erkek💙 paşamın ismide eymen ilk gebelik bundan önce iki düşüğüm olmuştu sabırsızlıkla bekliyoz şimdi kime benziyecek diye 💙💋
FatmaSagir Bende 19+3 erkek olacak teyzeleri şimdilik DEMİR ismine karar verdik farklı bir isime değişiklik yapmazsak ☺️☺️☺️
Nurbl Istemkar ilişkiye girme suyla fazla temas ettrme hep kuru tut sirke şu bu kullanma dr bana bunları demişti 👍
Gulsahosman Eavsar 13. Haftada %80 kız demişti doktorum 17 de kesin kız dedi hatta herseyini gösterdi 😅 bizde cemre koymaya karar verdik bakalim hayırlısı 🙏
Seraparsln Gulsahosman cemre ateş parçası anlamına geliyor ve kişiliği bayağı etkiliyor emin olun. Ha birde eğer müslüman iseniz şunu da söyleyeyim efendimiz aleyhisselatu vesselam cemre adındaki birinin ismini değiştirip Cemile yapmış bu ismi kullanmasına izin vermemiş
Istemkar FatmaSagir inşallah inşallah bazen agrım oluyor korkuyorum kasıklarda vajinal kaşıntı oluyor affersniz
askvehuzurum Eavsar benim 13 haftamda erkek dedi doktor bazen şaşırma olabilşyor ama inşallah olmaz 3 hafta sonra gittiğimde bakacaz erkek olursa Ömer Asaf olacak Allahın izni ile
nagsal-48 Hamile kaldığım günden beri erkek hissediyordum ya da içime doguyordu 13.haftalik falandı rutin kontrole gittiğimde ultrasonda bi baktım kalbime erkek doğdu hayırlısı dedik sağlıklı olsun dedik doktorda bacakları açık değil bi dahaki sefere bakarız söylerim dedi ayrıntılı ultarasyonda erkek olduğunu öğrendik 😊 tam bugün 27 haftalık olduk isim konusunda eşimle henüz ulaşamadık Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bebislerimizle hepimize dogurmayi nasip etsin
Istemkar nagsal-48 herşeyin hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 ayrıntılı ultrasyona ücret ödediniz mi
nagsal-48 Ve ilk gebeliğim eylülde 2 yıl olacak evliligimize, ilk yıl evlendikten 3 ay sonra falan hamile kalmıştım fakat ne yazık ki dış gebelikti şimdi ise her şey yolunda çok şükür bin şükür 🙏🙏🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin
FatmaSagir Istemkar su içmen ve üşütmemen çok önemli kaşıntı varsa sıcakta olsa mutlaka incede olsa çorap giymeyi ihmal etmeyin kesinlikle