BesteKarakus1 Istemkar devlette oluyo ama resim falan vermiyolar sanada gostermıyolar ekranda en ıyısı özelde yaptırmak
Aloneanqel Eavsar bizde 12+2 yiz çok şükür 🙏🏻 Doktor erkeğe benziyor dedi bakalım 1-2 haftaya kesin belli olur inşallah. Ama benim içime hep erkek doğuyor, hamile kaldığımdan beri. Adını bile düşündüm, Çağrı ❤️🤲🏻😘🤗🤗🙈
MiniKaya Istemkar özelde yaptırdım canım burda post açtım en uygun fiyatlı olan yerde yaptırdm uygun olmaısna rağmen çok memnun kaldım canım
fatosd84 Eavsar ben 16 haftalıkken öğrendim rabbimin izniyle inşallah kızımızın olucağını öğrendik adınıda Liya vericez nasipse anlamı sabrın en güzeli demek biZim sabrımız tatlı kızım🤲❤️💋🧿
bsr0557 Laylaaaa121212 11 haftalıkken doktorum erkeği anımsatıyor dedi bakalım daha sonra gitmedim şuan 12 haftalığız 😊
Pirayem Eavsar 14. haftada öğrendim kısmetse erkek olacak erkekler daha çabuk görülüyormuş ultrasonda sağlıkla gelsinler🤲🏻
Mucize53 Ummuhan4934 aynısımı bennde yaşadım canım 11 de kız 15 de artık değilmez erkek dendi kızım olsaydı sümeyye iman olacaktı oğlum olacağı için hamza vefa ya da ömer halis istiyoruz kurada hangisi çıkarsa
MiniKaya Oznur98 denmedi sadece doktorum %90 kız dedi ama bizde şöyle birşey vardı hep yan pozisyonda yatıp bacağını genital bölgesine çekip açmıyordu
Mucize53 Ummuhan4934 ben şehidimizden dolayı çok ama çok istiyorum hayırla sağlıkla doğsunlar inşallah