giresun benimde tsh sorunum vardı herkes tsh ın düşsün hamile kalacaksın dedi. Sonra her sabah suda beklettiğim ceviziydi dereotuydu yemediğim hiç bişey kalmadı. 3 ayda düştü tsh ım normale döndü. Sonra hamile kalcam diye millet odakladığı için iyice psikolojim bozulmuştu. Benim doktorum tsh yüksek iken hamile kalırsan bebekte hasarlar oluşabilir zeka geriliği vs falan demişti. 7 aydır tsh ım normal şekildeydi ve bu ay hamile kaldım. Kadın doğum doktoruna gittim en son bi tane ilaç verdi onunla adet olmayı beklerken gebe kaldım çok şükür. Akışına bırakmak gerekiyor ben çok kafama taktım psikolojim bozulmuştu artık o işi çocuk için yapıyordum resmen.bi kaç aydır hiç düşünmedim akışına bıraktım çocuk için yapmayı bıraktım rabbim verirse olur dedim. ve 1 buçuk senedir de korunmadık. Çok şükür Allahım’a 1 buçuk senenin sonunda mutlu etti bizi. 🙏🏻🙏🏻 Şimdi bütün isteyen herkese dua ediyorum en kısa sürede herkese nasip etsin Allah’ım. benden bizden daha uzun süre bebek bekleyen insanlarda var onları düşündüm kendimi teselli ettim kendi kendimin psikolojisini düzelttim. Bekleyin akışına bırakın geleceği en güzel zamanı bekliyordur.