giresun 3 aydır denıyoruz ths yukseklıgım harıc hıcbır sıkıntı yok ama nedendir bilmiyorum olmuyor oluruna bırakacagım artık
_Mother_ giresun canım ths değerin kaçtı birde doktorun ilaç vermedi mi benim de bu ay ilk denemem bakalım ne olacak 2 defa oldu korunmasız birlikte oluyoruz
Kiwi12 giresun sıkıntı strestendir canım çok kafana takıyorsun dur sıkıntı haline getirmissindir oyuzdendir bende öyleydim sonra aman olmuyor dedim bıraktım oldu😁
Sezensu giresun 3 ay endişe etmek için çok erken bu kadar erken strese girerseniz işiniz daha da zorlaşır oluruna bırakın
giresun _Mother_ m _Mother_ ben 2 yila yakindir ilac kullaniyorum fakat 2nin altina dusmedi henuz benim
Kubra80 Burcu3506 benmde yüksekti ama kaldım hatta değerim çöl süşük çıktı yok dedik prolaktinim yüksek çıktı bir hafta içinde değerim yükseldi hamile olduğumu öğrendim ilaç olarak düzensiz olarak 2 ay inofolic kullndm oda bir hafta içtiysem 2 hafta içmedim
Burcu3506 forever23 hayır ya vermedi 47di 2 hafta sonra tekrar bakıldı 33e düştü ama hala yüksek gerek yok ilaca dedi sizin kaçtı
Miniik Burcu3506 47 olduğuna emin misin bu değerle sana ilaç vermemesi imkansız bu değer ilaçsız düşmez ki, hamilelikte tsh çok önemli
forever23 Burcu3506 ilaç kullanmadan nasıl düşecek diye sorun isterseniz bana dostinex diye bir ilaç verdi o sayede düştü
forever23 Burcu3506 yani şöyle söyleyeyim oranları Hakkında bileğim yok fakat hamile kalmayı etkilediğini okumuştum bir yerde doktorunuz ne dedi
Burcu3506 forever23 sanırım stresli olduğum için direk strese bagladı ondan yüksek olduğunu dğiünüyor
forever23 Beety26 seni hatırlıyorum şu belimi falan çektireceğim gibi bir şey demiştin bence beklemeden daha farklı bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum
forever23 Burcu3506 en kısa sürede düşmesini temenni ediyorum rabbim size bir evlat nasip eder inşallah 😇