Humeyra18 Ayten1994 oyle canim da iste cevre falan bide kucuk yaşta olmasi daha güzel onunla birlikte büyüyosun
Ayten1994 Humeyra18 cevreye aldirma kendine gore yasa. inseAllah olur. ben inaniyorum olucak bu ay olmasada illaki inseAllh bu yil olucak
Humeyra18 Ayten1994 bu ay cok fazla umut bagladim.da korkuyorum ya olmazsa diye cok fazla belirti var ama nasip iste bu ayda olmazsa zaten dusukten sonra 1 seneyi geciyo tedaviye basliycaz
Humeyra18 Ayten1994 ay vallaha cok kotuyum ya sag kasigimdan bacagima dogru agrim var kasiklarimda da ve acaip bas donmem car bisey yiyince miydem bulaniyo ve ates basiyo birden ya cok kotu oldum
Ayten1994 Humeyra18 selam canim. bi test yapsana inseAllah yarin cikmasada uzulme. 19 u adet olmasan 5 gun sonra yine test yaparsin. bide psikolojik ola biliyor boyle durumlar
Humeyra18 Ayten1994 iyiyim canim sen nasilsin . Aynen bakalim ne olcak ama icimde sanki yok gibi doguyo bilmiyorum ya
Ayten1994 Humeyra18 uzulme cok aldirma. inseAllah olucak daha gencsin hattda cocuksun. olucak . ulturasona neden dusmuyorsun? eger 28 gunden bir oluyorsansa 13 cu gun ultura sona git. hattda 14,15 ci gun. fiyatlar nasil orda?
Defnederen zohreeeee valla canım bende bekledim aldığım sayfa yok dedi gecen ayda yumurtlama yok dedi çok kırmızı olmazsa da ikinci cizgi kıyuydu yumurtlama değilmiş strip test aldım
zohreeeee Defnederen bendede strip testiydi ben hala gormedim ama akintim oldu belkide testler gostermiyo degerlendirdim akinti gelen gunleri inshallah olmustur
Ayten1994 Humeyra18 yok gebe kalirsin inseAllah eger kalmazsan sonraki adetinin 11 ci gununden 16 ci gunune kadar git taki yumurtalanman oldu diyilene kadar. tabiki adetin 28 gunden bir oluyorsa 11ci gununden git
Humeyra18 Ayten1994 yok canim cok fazla degisiyo adet tarihlerim iste bu ay gebe kalmazsam zaten takibe baslarlar gitcem hasateneye