Ayten1994 Humeyra18 bence yumurtlama dovrun iliskiye gir. bacaklrini kaldir 20 dk en azi kal. sicak suya girme sinirlenme agirlik goturme kuzum
Humeyra18 Ayten1994 benim her ay böyle oluyo adetim gelince sag kasiklarimda bacaklarima dogru agrim oluyo
Ayten1994 Humeyra18 inseAllah olmazsin. gebe kalirsin inseAllah canim inan kendime istediyim kadar sanada ve diger bebek isteyenlere diliyorum.
Humeyra18 Ayten1994 ay valla kuzum bende oyle inan okadar yiprandim ki anlatamam esim uzun zamandir hic sormazdi ilk defa gecenlerde ne zman belli olcak bu sefer olcak gibi dedi daha bi umut bagladim bilmiyorum yaa
Humeyra18 Ayten1994 her ya bide böyle belirtiler oluyo daha da cok umut oluyo test alip yapcaktim bugün cesaret edemedim
Ayten1994 Humeyra18 ayni benim gibi bende her zaman bu belitrilerle yaniliyordum. stres geciriyordum. inseAllah bu sefer sende bende ve diger bebek bekleyenlerde gebe kalir
Humeyra18 Ayten1994 baska hesabin var mi canim ordan da gorusurz isyersen burda dostluklar edinmeyi isterim
Ayten1994 Humeyra18 benim telefonum yok. teyzemin telefonuyla giriyorum. inseAllah yakinlarda alicam alinca konusuruz vatsapda falan. seninle iletisimde olucam
Ayten1994 Humeyra18 26. sen? ben Azerbaycanliyim bu arada hiss etmissin konusmamdan) Rusiyada kaliyorum.
Ayten1994 Humeyra18 daha kucuksun canim inseAllah gebe kalirsin. cok dusunme oluruna birak inseAllah rabbim herkesi sevindirir. hayirlisi
Humeyra18 Ayten1994 oyle canim da iste cevre falan bide kucuk yaşta olmasi daha güzel onunla birlikte büyüyosun