DeReNAsYa Gulsevin kac haftaliksiniz bence sonlari beklemeyin fazla 39 dan beri aciyorum daha tutmadı 40+1 😅
DeReNAsYa yefeninannesi yok yapamiyrum malesef yuruyus yaptim aksamlari ama son 1 haftadr evde dahi zor yuruyorum cok asagida hissediyorum yururkn
DeReNAsYa Meriwa 40 haftam bitti yarin kontrolum var bakalim insallah hemen doguma aliyoruz falan der hayaller hayatlar 😅
DeReNAsYa Ebruaybars devlet hastansine gittigm icin cok bkltiyolar arkdsmda boyle oldu bebek kakasini yemis insan korkuyor ister istmez
yefeninannesi Ebruaybars doktorum da 41 e kadar beklemeyi tercih ediyor gelmezse doğumu başlatacak kendi sancım ile doğuma giymeyi istiyorım her hamile gibi İnşallah nasip olur Stres yaptıkça hiç gelmiyor sanırm
PinarY Valla doğuruyosunuz kızlar kalmıyor orda. Ben de doğuramıyorum deyip duruyordum kızım 18 günlük oldu bile🤗 Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah😬
Ebruaybars DeReNAsYa evet devlette de çok ısrarcı oluyorlar normal doğum baskısı olduğu için o biraz tedirgin ediyor insanı