Nida__ Günaydın herkese. Ben henüz öğrenemedim cinsiyeti. Rus ve Çin takvimi erkek diyor baktırıp doğru sonuç alan var mı merak ettim 🥰
Eeisitan Nida__ çin takvimi erkek rus takvimi kız diyordu Allah nasip ederse kızımız olacak hayırlısıyla 😊
bebegim_28 Nida__ çin takvimi bana erkek dedi kızım olucak kısmetse sonra Rus takvimine baktım kız diyor birinden birinin tutacağı muhakkakdı zaten Rus tuttu 😁😁
La_Liberte YagizAlpMom siz otomatik hesaplayıcıdan mı yaptınız? Tablodan yanlış çıkıyormuş. Çünkü kendi yaşınıza 1 veya 2 eklemeniz gerekiyor.
Begm Rus takvimi yenilendi rus kan takvimine bakacaksınız benim erkek diyor ikisi de bakalım ne olacak ilk çocuğumda erkek çıktı erkek oldu ikinci kız çıktı kız oldu bundada her ikisi erkek çıkıyor cinsiyetini öğrendiğim de paylaşırım sizle
Begm Nilay4444 bende diğer rus kız dedi bu kan yenileme erkek dedi Çinde erkek dedi bakalım ne olacak bu rus kan takvimi cnm 🤗
Mapleleaf Bende suraya yazayim cinsiyeti ogrenince de yazarim rus takvimi erkek dedi bana hadi bakalim