AyeAyyldz İkili test sonucum 279 çıktı doktor orta risk grubu dedi gebeliğin sonlandırılmasına kadar anlattı.Baş,popo ense kalınlığı normal çıktı.Bu durumu daha önce yaşayan oldu mu😔
SemihDamlaDalan AyeAyyldz başka bir doktora daha gidin bence tek doktorla kalmayın içiniz rahat etsin
nciPervaneSultanova AyeAyyldz hiçbişeyciği yok bebegin canım, eskiden böyle şeymi vardıya çok ender down sendromlu çocuk doğardı, herşey herşey para tuzagı. İçini ferah tut bebeginle konuş de ki tatlı tatlı akıllı akıllı sağlıklı büyü
AyeAyyldz Esen kombine risk 1:1424 İkili test 1:279 Yaş riski 1:864 Trisomy 13/18 +NT <1:10000 Bu şekilde
Kbratekel AyeAyyldz bu testlerde yanilma payi cok yuksek ben hic birini yaptirmadim sadece detayliya girdim keske sizde yaptirmasaydiniz sonucu yuzde yuzluk bi kesinlik veren sonuc degil o yuzden ben yaptirma geregi duymadim
Cigdem91 AyeAyyldz benimkine çok yakın sonuçlarınız içim içimi yedi araştıra araştıra 1/361 çıktı benimde şimdi 16. Haftada dörtlü testi yapalım dedi doktorum duruma göre banada amniyosentez ve fetal dna testini önerdi ama bunlar sadece bilgi amaçlı söyleniyor doktorum sen 360 çocuk doğuraan sadece 1 inde sıkıntı çıkcakmış bak dedi başka doktor kombine riske bakıp normal deyip göndermişti 1/1403 tü oda yani bazıları kombine riske bakıyor bazıları biyokimyasala Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah düşünmüyorum ben artık kendimi ve bebeğimi çok üzdüm çünkü 🙏🙏😥
Esen AyeAyyldz ikili testiniz de evet biraz yüksek risk var ana bu kesin bu sonuç değildiger faktörlerde önemli asla bence canınızı sıkıp kendinizi üzmeyin hiç derim
AyeAyyldz Kbratekel Bu şekilde bilgim yoktu doktor deyince yaptırmış oldum. Sonucu da böyle beklemiyodum doktorun anlattıkları beni şok etti ummadigim şeyler
Sugar_she Kbratekel en iyisini yapmışsınız yaptırmamakla ben pişmanım 17 haftalık hamılegım resmen zehir ettiler 2 li teste normal geldı herşey 3 lü testte risk çıktı sıvı önerdıler kabul etmedım detaylı ultrasona gittim profosöre gayet sağlıklı bısey goremıyorum dedı herseyın hayırlısı ınsallah saglıkla kucağıma alırım ınsallah
Kbratekel AyeAyyldz morelinizi bozmayin Allahin izniyyle bisey olmaz insallah kalbinizi ferah tutun doktorlar banada sundular ben yaptirmak ostemiyorum deyip imzami attim kimse zorla bisey yaptiramaz canim bide cogu kisiye bu sekilde yapiyolar diyolar yani yanilma payi yuksek icinize sinmesini istiyorsaniz ozel iyi bi doktora gidin detayli bi sekilde inceleme yapsin iciniz ferahlasin keza amniyo sivisini asla yaptirmayin riskli
AyeAyyldz Cigdem91 hcg 41,9 düzeltilmiş mom 1,07 Papp-a1,38 düzeltilmiş mom 0,33 Aynen bende ezberledim arastira arastira devlet hastanesine gittim bi de 3 lu teste bakalım ddi ultrason da baktı sağlıklı hareketli ddi napcami bilemiyorum
AyeAyyldz Kbratekel bana da fetal dna istediler o da çok maliyetli benim içimde aklımda böyle bi durum yoktu birden kafam karıştı üzüldüm rüyalarma bile giriyor
Cigdem91 AyeAyyldz hcg iyiymiş aslında benim 146 çıktı ama pap a düzeltilmiş mom düşük çıkmış sizin oda etkiliyormuş ama bunlar tek başına yeterli veri değil tek tek bir önemi yokmuş bende çok ağladım özel eğitim öğretmeniyim bide en büyük korkumdu ama düşünmüycem inanıyorumki dörtlü test temiz çıkcak Allah’ın izniyle 🙏🙏
Kbratekel AyeAyyldz icinizi ferah turun bi bayan o dna testini yaptismis sonuclari temiz cikmisti bi bayanada down sendromlu demisler cocugu dogdunda gayet saglikliymis masallah
AyeAyyldz Cigdem91 haftaya devlet hastanesine tekrar gidicem gel bi de 3 lu teste bakalım ddi. Inş iyi çıkar herşey sizde içinizi ferah tutun üzülüyoruz bebek de üzülüyordur
Cigdem91 AyeAyyldz benim doktor direkt dörtlü yapalım dedi güvenirliği daha çokmuş hayırlısı olsun evet üzmüycem artık kendimi sizde merak etmeyin temiz olucak inş 🙏
AyeAyyldz [bilinmeyen] detaylı ultrason 13.haftada mi oluyor ben 15 deyim.3lu test yapalım ddi devlet hastanesi haftaya gidicem
Tubad AyeAyyldz aslında fetal DNA yaptırmanız daha iyi değil mi? Evet biraz maliyetli ama 1000 tl civarı yapan yerlerde var. 3 lü 4 lü detaylı ultrason derken yine aynı maliyet üstüne yaşadığınız tarifsiz gerginlik.
AyeAyyldz [bilinmeyen] doktor 2.düzey ayrıntılı ultrason diye randevu aldırdı fakat doktorumu degistircem başka dr randevu aldım orda baktiririm artık ınş herşey iyi çıkar 3 lude sorun çıkarsa diye üzülüyorum