Busra221 Kızlar cubuk tarcın kaynatıp içtim. 1 saat sonra kasıklarıma bıcak saplanır gibi kasılmalarım oldu ama belirsiz aralıklarla acaba gercekten işe yarıyo mu
Busra221 Xxxl sancı ve acılma icin içiyorum canım bende burda okudum . Etki edende olmuş etmeyende bende denemek istedim
Arzumms Busra221 merhaba, anne adaylarımızın aşerme durumu olabileceği göz önüne alındığından forum kuralları gereği postunuza müdahale etmek durumundayım. Anlayışınız için teşekkür ederim, mutlu forumlar canımız annemiz 😊
Busra221 Serena ya suan durdu cok üzüldüm valla hemen 1 bardak daha kaynatıp içtim belki gene bişeyler olur 😀
kedilervekaranfil Busra221 Sancıya sevinmek 😄🤦🏻♀️ Bu gece kasılmalarımla birlikte sancım da oldu kasıklarda. Yatamıyordum sancılar geldiğinde. Bir yandan seviniyorum bir yandan bu böyleyse doğum sancısı nasıldır diye düşünüyorum. Ama sevinen yanım ağır basıyor 😄
Busra221 kedilervekaranfil valla sorma sancıya sevinir olduk gelmek bilmeyen bebeler yüzünden 😅 inş devamı olsun diye yapmadığım kalmadı ama tık yok bakalım😅
kedilervekaranfil Busra221 Geçen gün eğilerek yer sildim bir saat kadar çatı ağrım oldu. Yine çok sevindim sonraki günlerde komple bütün evi eğilerek sildim ama tık yok 🤷🏻♀️ Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin 🌼
Busra221 Serena yok kızz nerde 🙄🙄 ama devam hergün 2 bardak iciyorum bakalım hurma tarcınlı su . Of inş sancı acılma bişeyler olur etki eder ya 😢
Serena Busra221 ben inanmiyorum ya bence hic bi işe yaramiyor bebek ne zaman gelcekse o zaman geliyor