babysevgi MiniKaya hyr bende yok özge ana bende iki gündür sağıma yatamıom resmen kalça kemiğim ağrıyor
MiniKaya babysevgi geçen benimde öyle olmuştu demiştim ya sanada iki kalça kemiğim ve bacaklarımın dışları öyleydi bugünde böyle birşey var sabahtan beri acaba üşütümmü dedm belimede vuruyor post açtm orda böyle birşey olduğunu söylediler 🤦🏻♀️
MiniKaya babysevgi seninki ptt ile geldiği için kuzum bence aman gelsinde hızlı yavaş farketmz 😀 yarın gelir bence seninkide
babysevgi MiniKaya anladım canım geçmiş olsun blmıyorumki hiç . Evt demiştin bnmde yeni olmaya başladı
MiniKaya babysevgi geçiyor canm o birkaç güne oda rahim büyümesiyle alakalıymış birde magnezyum eksikliğinden oluyormuş
Cheerfulmom MiniKaya yaa bendede aynı Ağrı var hem belimde hem kasıklarıma doğru regli sancısı gibi oluyor bazen birde solumda o sertlik ve agrı oluyor. Normalmiş sanırım ama haftaya kontrolüm var zaten bakıcaz
MiniKaya Cheerfulmom benimde yarın kontrolüm var sorucam bakalım evet normalmiş ama baya bi ağrısı var benim böbreğimde taş var acaba o yüzdenmi diye düşündüm ama böyle birşey varmış 🤷🏻♀️
MiniKaya babysevgi bendede var sanırım arada kasılmalarm oluyor gece birde akşamları çok sertleşiyor karnm yarın bir sorucam
babysevgi Birhemsire_anne peki memnun musunuz ne gibi artısı eksisi var ? 4 moms u incelemişmiydiniz ?
GizemPolat Birhemsire_anne güzel mi peki kullanım açısından sevdiğiniz ya da sevmediğiniz bir yönü oldu mu ?
Nlykrm babysevgi bilgi verdiğin için çok teşekkürler😊 Biz de hemen sipariş verdik ebebekten fiyatı çok uygun👍 Biz bakarken gri rengi tükenmişti siyah aldık az önce baktım o da tükenmiş yeşil ve mavi kalmış acele edin😂
babysevgi Nlykrm yeşilde olsa alsın bence herkes tente ayrı ücretle satılıyor olabilir tabi onuda dıkkate almak gerek 300 400₺ verip siyah fln alabilirler bence
Susambilge Cheerfulmom Büşra hanim, bebek arabasının önündeki bariyer çıkartılabiliyor mu acaba? Güzel günlerde kullanın insallah😇
Hozdemir duygulutas hiiiiiiccc tavsiye etmem 6 aya kadar kullandık sonra zaten kullanmadi bile baston bile almadım çünkü araba sevmiyor yürümeye başlayınca alacaksan dünya para verme derim. Şimdi ikincisi için oda da öyle yer kaplıyor😂