Cheerfulmom babysevgi bana kullanım klavuzu yanlış yanlış gelmiş 🤷🏼♀️ Aradım sorun yok ama çok korktum 😂
babysevgi Cheerfulmom emniyet kemeri mıknatıslı mı ? S olamaz cünkü tekerleklerin siyah beyaz baktım ben onada s de düz siyah
MiniKaya Cheerfulmom babysevgi ben şimdi internet üzerinden faturama baktım x1 gözüküyor umarım s1 gelmez 🤦🏻♀️
MiniKaya Cheerfulmom kemer kısmı mıknatıslı gözüküyor ve tekerlikleri x1 bence faturada yanlışlık var
MiniKaya Cheerfulmom ay benimkide gelmiş şimdi kargodan aradılar komşuma bıraktırdm akşam eve uça uça gidicem 😀😀
MiniKaya babysevgi Cheerfulmom kızlar aynı haftadayız ya birşey sorucam bugün sol yan boşluğumda acayip ağrı var ve bildiğiniz orası sert böyle bizim ufaklık solumda sanırım sizdede böyle bir ağrı varmı yuvarlak bağ ağrısı diye geçiyomuş bebek büyüdüğü için oluyomuş 🤷🏻♀️
MiniKaya babysevgi seninki ptt ile geldiği için kuzum bence aman gelsinde hızlı yavaş farketmz 😀 yarın gelir bence seninkide
babysevgi MiniKaya hyr bende yok özge ana bende iki gündür sağıma yatamıom resmen kalça kemiğim ağrıyor
Cheerfulmom MiniKaya yaa bendede aynı Ağrı var hem belimde hem kasıklarıma doğru regli sancısı gibi oluyor bazen birde solumda o sertlik ve agrı oluyor. Normalmiş sanırım ama haftaya kontrolüm var zaten bakıcaz