Frdugr0212 Haftamdayim.bugun ilk defa girdim nst ye . Sancim cikmadi sadce kasilmam cikti. 5 gun sonra tekrar gidicem 🙇
buketardic Dzeyy ben de 28 haftaligim bugun ik defa nst ye girdim ve erken dogum riskim oldugu soylendi ve ilaca basladim kasilmalari durdurmak icin. İnsallah benim de sizin gibi hamileligim devam edebilirim
Dzeyy buketardic bende rahim ağzında açılma ve kısalma olduğu için serklaj yapıldı pndan dolayı erken dogum riskim vardı rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamnında kavuşuruz bebişleirmize hepimiz ♥️
Tubau Deletedmom417 adet ağrısı gibi ve kasıklarından giriyo. Bazen ishal ağrısı gibi.. Ve bebek toplanıyo karnın sertleşiyor
Deletedmom417 Tubau ay aynisi bende de oluyor ama sancımı ne anlamiyorum ilk olunca aynisi bendede oluyor yalanci sancımı bu
Prensprenses Deletedmom417 doğum pozisyonu kaçıncı haftada aldı bebiş ben 35+4 oldum ama henüz almadı sezeryan planladı doktor belkide dönr bekliycez dedi merak ediyorum dönermi
Tubau Deletedmom417 evet yalancı sancı bunlar. Ara ara oluyor . Eğer 1 saat 30 dk 15-10 dk arayla düzenli olursa doğum sancısı demekmis.
Deletedmom417 Prensprenses inşallah döner benim 27+2 de aşırı ağrım oldu şiddetli ağrım 27+3 te gittim doktor dönmüş dedi
Prensprenses Deletedmom417 ne güzel canım maşallah darısı bizlere inşallah dönmezse de sezeryan olucak 22 ağustos da sağlıkla gelsin hepsi 🙏🥰
Deletedmom417 Prensprenses amin insalalh belki benimki geri döner bende sezeryan olurum allah bilir yani 😊 sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tubau Deletedmom417 korkma kendini korkutma bende çok korkuyodum naparım diye. Ama artık kendimi sakinleştiriyorum iyi olacak kolay olacak diye kendi kendime gaz veriyorum iyi düşün iyi olsun 🙈
teletabi Deletedmom417 valla onu hiç bilmiyorum ama 36 dan sonra heran yapabilirler sanırım burda okuduğuma göre 37 de yapılıyo genelde