Deletedmom417 Sebi9590 sancın varmı yokmu fiye bakiyorlar karnina bir sey bagliyorlar bende bilmiyorum ilk hamileligim 😊
Deletedmom411 Haftada girdim bebeğim dönmüş bir kaç gün ağrım olmuştu, tedbir amaçlı çekilmişti nst ye girdiğimde yoktu ağrım, sancı da çıkmadı zaten 😊
teletabi Deletedmom417 yani büyük ihtimalle girersin canım. Ben şuan 35+4 oldum bundan sonra haftada bir giriceksin dedi doktorum
teletabi Deletedmom417 evet devlete gidiyorum bence çoğu özelden daha iyi gittiğim hastane tam teşekküllü bir doğum hastanesi o yüzden devlet tercih ettim ben ve ilgi alaka gayet iyi
Ahsen-01 31 haftalık iken girdim kasılmalarım vardı akıntım vardı yeşil renk a sancı çıkmadı enfeksiyon varmış o sancı yaparmış
Deletedmom417 Ahsen-01 offff enfeksiyon ne berbat birsey cok iyi bilirim nasil sanci yapar cok iyi bilirim hastane yattim 4 gün
Pnar12016 Tam olarak sancı nasıl kızlar benim sol kasığıma ve belime ara ara iki gündür ağrı giriyor ☹️Normal mi acaba? Doktorum geçen hafta bu haftadan itibaren yalancı sancıların başlar dedi ama bilemedim🤷♀️
Tubau Deletedmom417 benimde ara ara sancılarım ağrılarım oluyor 36. Haftadan itibaren girmeye basladım ama düzenli sancı olmayınca nst de çıkmıyo sancı 🤦🏼♀️
Deletedmom417 teletabi bende devlete gidiyroum da devlette ne zaman alttan muayene ediyor agda yapcamda
teletabi Deletedmom417 valla onu hiç bilmiyorum ama 36 dan sonra heran yapabilirler sanırım burda okuduğuma göre 37 de yapılıyo genelde
Tubau Deletedmom417 adet ağrısı gibi ve kasıklarından giriyo. Bazen ishal ağrısı gibi.. Ve bebek toplanıyo karnın sertleşiyor