Angelkljh Kızlar benim yüzüm bir gün çok güzel.oluyor 1 gün çok çirkin oluyor 3 aylık hamileyim sizin Dr böyle bir şey oldu mi
Busu Angelkljh ben 36. Haftaya girdim günden güne burun yüz şişliği oluyor 🤦♀️ sivilcelenmem de arttı aşırı derece 🙊
M_N_R Angelkljh Bendede arada cok guzel oluyorum.Arada cok cirkin😂Bide kiz bebek cirkinleştiriyo diyolar.Bende cok oyle bişey olmadi şukur🥰
Mom10 Angelkljh ben 6. Aya kadar normaldim sonra bi anda ni sismeye basladim bi cirkinlesmeye basladim sanirim kizim butun guzelligimi iceri cekti😂burnum bi sisti bi sisti anlatamammmm eski fotograflara bakiyorum birde simdi cektiklerime fotografta sadece burnum gorunuyor 😂
Kuzeymiraa Bir gün çok bebeksiyim geri kalam 6 gün aynaya bakcak yüzüm kalmıyo 😁 son haftalarda düzeliyor ama 🙏
Gokmer Ben bi sabah uyanıyorum ayy kesin kız olcak çok güzelim diyorum. Bi sabah bi kalkıyorum dişler apse yapmış,dudak uçuklamış, burun ve alında sivilceler halay çekiyo. 11. Haftamdayım
Angelkljh Sivilce sadece çenede oluyor benim ya amayudum bir gün çok çok güzel bir gün çok çok çirkin oluyor
M_N_R Angelkljh Ben şeyden oldugunu duşuniyorum.Hani bi gun kendimizi iyi hiss ediyoruz bi gun kotu hiss ediyoruz ya.Ondan kaynakli bence🥰😁
Busra4122 Angelkljh ben şimdi hiç meyve yemiyorum o haftalar yediğimde baya güzelleştirıyırdu cildimi özellikle kivi
Angelkljh Busra4122 bende hiç meyve yemedim öyle canım istemiyor pek ya daha doğrusu doğru düzgün bir şey yiyemiyorum oğlum da yiyordum öyle onu bunu ayırt etmiyordum 2 ci değişik oluyormuş gerçekten