Gulbeste Adonis01 muayene ücreti 250 Di nursel hanımın ben giderken güzelyalıda 140 veriyorum. Tahliller filanda çok uygun mrdlinea göre.
Gizemminkeremi Seyas evet gerçekten öyle bende bir kere gittim bir daha girmeyeceğim. Doktor araştırıyorum bende.
busra2512 annesivebebek bende çok sevdim Sezer hanımı gayet ilgili davranıyor bana Aydın dan geldim ben doğum için Adana ya memlekette doğum yapayım diye İnstagram dan ulaştım mükemmel ilgili ve sekreterin numarası var çok basit sorularımı bile cevaplıyorlar yarın 2.defa gidecem kontrole
Adonis01 Ben Nursel hanıma da gittim bu hafta . Bilmiyorum hala emin değilim doktor konusunda. Ama Metro hastanesini kesinlikle istemiyorum
Kbrash Böyle bir post açılmışken bende sorayım. Ben Algomed hastanesindeki Özgür Kayaselçuk’a gidiyorum. Doktor hakkında bilgisi olan daha önce doğum yapmış birileri varsa yorumlarını bekliyorum.
01_irem Kbrash bende ona gitmeyi düşünüyorum çevremde kim varsa oraya gidiyor hemde doğum fiyatı en uygun yer algomed 1500 doğum 100 tl muayene
01_irem Gulseren01 algomedde değil altınkozada hasan ipek bende gittim çok bilgili ilgili ama bana göre hastane yetersiz
01_irem Adonis01 metro kadın doğum doktoru olarak mehmet bey ve ferhat beyi öneririm yenidoğan yoğun bakımı ile adanada en iyi hastanedir bizzat çalıştığım için söylüyorum
Adonis01 01_irem Çok fazla ölü doğum vakası olmuş ve bu durum gizemini koruyormuş . Tabi ki tam olarak bilmiyorum ama araştırdığım , okuduğum buydu metroyla ilgili . Bu yüzden hiç sıcak bakmadım . Öneriniz için çok teşekkür ederim 🙏🌸
Adonis01 Hala kararsızım . 2 doktora gittim ikisinden de memnun kalmadım aslında . Yani ilk gebeliğim ve sormadan hiçbir şey söylemiyorlar . Tüm doktorlar mı böyle anlamadım :(
Evaveannesi Adonis01 sukgen canım bende inan bilmiyorum henüz konuşmadım Medine ve Güzelyalı ile anlaşmalıymış bilen varsa yaZarsa çok sevinirim bende🙏😊
Adonis01 Evaveannesi Evaveannesi Ben de beklemede olacağım . Teşekkür ederim canım 🙏 Sen kaç haftalık hamilesin
Mrv3401 Gulseren01 kesinlikle hicran hanım çok iyi ne yemem gerektiğine kadar söylüyor herşeyi gözün kapalı gidebilirsin