annesivebebek Adonis01 Metro Hastanesi - Sezer Filiz Erdal 👩⚕️ Ortadoğu hastanesinden yeni geldi bu hastaneye ben çok memnunum çok güzel ilgileniyor 👍🏻
Adonis01 Gulseren01 Ortadoğu’da sanırım , ben de duymuştum ama hastane olarak Ortadoğu’yu çok istemiyorum işte 🙄 Şu an Meddline’a gidiyorum ama bilmiyorum
Mrv3401 Gulseren01 kesinlikle hicran hanım çok iyi ne yemem gerektiğine kadar söylüyor herşeyi gözün kapalı gidebilirsin
Evaveannesi Bende şehir dışından geldim çok araştırdım Gökmen beyi buldum suan için çok ama çok memnunum canım
Adonis01 Evaveannesi Hangi hastanede canım ? Tercihim daha çok kadın doktor aslında ama erkekler daha iyi sanki duyduğum kadarıyla
Gulseren01 Adonis01 bide Hasan İpek’i çok övüyorlar ben gelince ona gideceğim oda algomed de diye biliyorum onu sa araştır istersen
Evaveannesi Adonis01 canım hem medline hemde Güzelyalı ile çalışıyor ben kliniğine gidiyorum sana bırakıyor tercihi
01_irem Gulseren01 algomedde değil altınkozada hasan ipek bende gittim çok bilgili ilgili ama bana göre hastane yetersiz
busra2512 annesivebebek bende çok sevdim Sezer hanımı gayet ilgili davranıyor bana Aydın dan geldim ben doğum için Adana ya memlekette doğum yapayım diye İnstagram dan ulaştım mükemmel ilgili ve sekreterin numarası var çok basit sorularımı bile cevaplıyorlar yarın 2.defa gidecem kontrole
Seyas Adonis01 sezer hanima hele asla gitmeyin çok suratsız ve herşeyin en kötüsünü size aşılıyor mutlu gidip üzgün dönüyorsunuz iki kere kontrole gittim birdaha asla gitmedim bende saun doktor araştırması icindeyim
01_irem Adonis01 metro kadın doğum doktoru olarak mehmet bey ve ferhat beyi öneririm yenidoğan yoğun bakımı ile adanada en iyi hastanedir bizzat çalıştığım için söylüyorum
Efm18- Adana özel algomed hastanesi eda kolagasıgil var çok iyi ilgi alaka muayene doğumdada çok iyi ilgileniyor
Gizemminkeremi Seyas evet gerçekten öyle bende bir kere gittim bir daha girmeyeceğim. Doktor araştırıyorum bende.
Seyas Arastirmalarima göre saun en iyi doktor başkentte Selçuk yetkinel ayrıca riskli gebelik uzmanida kendisi
Adonis01 Seyas Ben de meddline’da Nursel hanıma gideceğim bu hafta , daha önce yine meddline’da Gül hanıma gitmiştim ama Nursel hanım daha iyi dedi çevredekiler . Nursel hanımı öneren de yok ama burda
Adonis01 Evaveannesi Aslında kliniğinin olması da avantaj bence . İşte dediğim gibi önceliğim kadın doktor ama olmazsa mutlaka değerlendireceğim 🙏 Çok teşekkür ederim 🙏💕
sezeny bende güzelyalı hastanesinde celal ardıça gidiyorum memnunum canım gittiğimde çok rahatlatıyor beni
Adonis01 Gulbeste Doğum ücretlerini henüz konuşmadık , bu hafta gittiğimizde konuşacağız da her şey ayrı dert ya 😐
Gulbeste Adonis01 muayene ücreti 250 Di nursel hanımın ben giderken güzelyalıda 140 veriyorum. Tahliller filanda çok uygun mrdlinea göre.