Beyzoli 35ebru gözünüz Aydın olsun inşallah sütünüz hemen geldi mi bide sonda uyuşturulduktan sonra mi takıldı acı oluyo mu
35ebru Beyzoli süt tabi hemen gelmez ufak damlalar gelebilir …benim 3.uncu günde geldi ama o 3 gün içinde bol bol emzirdim…göğüs yaralarından canım acıya acıya emzirdim başardim
Dozturkgol Perii bebek makat gelişli ise size gün verirler ters bebekte sancı beklenmez kanala girmesi sıkıntı olur 38+3 de almak isterler ona göre gidip randevusunu alın geç kalmayınki yer yok gün dolu fln olmasın
Canselugr 35ebru bende normal dogumdan korkuyorum saglıkla bızde kucagımıza alalım ınsallah ben sezeryan dusunuyorum sancıdan korkuyorum 36 haftalıgım suan agrı gırıyp cıkıyo 3 4 gundur cok ypruldum galıba ondan
Seda3985 Merhaba,öncelikle hayırlı olsun bebişiniz ❤️ Bende Salı günü Doğum yapıcam 39+6 yım.bebek Suan makat spinal sezeryan olucam,çok korkuyorum agrım olucakmı,ses duyucakmıyım
Nurayyystn 35ebru Bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için sezeryan olcak. Öyle güzel anlatmışsınız ki yüreğim ferahladı Allah razi olsun 😍
Nurdan_flz1 Filiz1905 benimde ilk bebeğim normal doğumdan korktuğum için sezeryan olacağım tarihlerimiz aynı olunca yazmak istedim Allah yardımcınız olsun şimdiden🌼
35ebru Tugcetugce42 aslında biliyor musun hiç yatağa yatmadım…çünkü uzanınca kalkamıyordum eziyet oluyordu dikişlerden bu yüzden ya oturuyordum ya gidip geliyordum…ha gidip gelmek çok iyi ama uzanmakta gerekiyordu…işte ben yapamadım..bugün tam 1 haftamız oldu ..insan 2.inci günden sonra yavaş yavaş toparlanıyor.agri kesiciler kullanacağın için ağrıların olmaz o kadar korkma🙏bu yüzden kafaya ben çabuk toparlanacak bebeğim için de ve ayaklan bir an once❤
Tugcetugce42 35ebru benim daha günüm var ama tüm anne adayları içinde bende olmak üzere sizde olmak üzere tüm annelerimize Allah çabuk iyileşmemizi nasip etsin inşallah canım Bilgi verdiğin için teşekkür ederim 😇💞
35ebru Miniminikuss ..bebekti misafirlerdi derken yazamadım pek..ama korkutmasın kızlar kendini diye yazmak istedim elimden geldigince
35ebru Filiz1905 evet izmirdeyim aslında bende Çinarlida yapacaktım sonra özel hayat hastanesi daha uygun diye orada doğum yaptim