Herkese Merhaba 😍 o kadar merakla okurdum ki sezeryan hikayelerini …çünkü hem boyum kısa olduğu için hemde bebek ters oldugu icin benim sezeryan kesindi 🙉simdiye kadar hastaneye bile gitmeyen ben..ameliyat sonrasindan baya korkmaya baslamistim…doğuma 1 hafta kala hep bunun stresini yaşantım kendime…plânlı sezeryanın avantajı gününün belli olması 😁insan hem evini temizliyor hem vücudunu hem planlarını yapıyor 🥰🤭1 sene 3 aylık evliydim , eşim çocuk hiç istemiyordu benim ve kayınvalidemin baskıları sonucunda yapmaya karar verdi ..6 ay denemeden sonra hamile kaldim😊o kadar cok istiyordum ki allah nasip etmisti elhamdullilah🙏🙏pandemi süresinden dolayı hamileliğimin ne tadını çıkartabildim ne keyfini ..göz açıp kapayıncaya kadar 9 ay geçti ve o gün geldi çattı (27 temmuz)💕eşyaları aldık yola koyulduk ..yatış işlemlerini yaptık, önlüğü getirdiler giydim..sonra damar açma işlemi uygulandı, hemşire ilkin beceremedi cokk az acıyor kızlar o da normal yani🤭ikinci denemeyi başka hemşire yaptı bileğimden girdi oldu 🙄serumu hızlı hızlı verdiler sonra tekerlikli sandalyeye bindirdiler , giderken kayınvalidem gözleri doldu alnımdan öpünce dayanamadım ağladim gidene kadar 🙄sonra ameliyat sedyesine oturdum ..epidural iğneden korkuyordum ama gerçekten anlatıldığı gibiymiş hiç acımıyor 💕sadece anlatıldığı gibi pozisyonda durun…sonra uzandım korkudan ağlamaya başladım…O sırada hep la ilahe illallah dilimde dua vardı..bunu yapmayı unutmayın kızlar bebeğinin sağlığı için dualar ettim …doktorum geldi başladılar…O kadar güzeldi ki ne acı ne çekişme bir baktım bebeğin sesi 😁ay dedim Aras sen ne cirkinmişsin😂dediler dur annesi temizleyelim 🤣😂temizlediler yanağıma koydular ay o kadar yumuşak sıcaktı ki 🥰😍sonra uyumaya çalıştım 3 gündür uykusuzdum ama işte uyuyamadim😊dikiş işlemleri de bir baktım bitti,yatağıma götürdüler…6,7 saat uyuşukluk bitince ayağa kalkma denemesi yaptık gerçekten zor idi ama allah kuvvet veriyor kızlar..neyse geldi geçti, sezeryandan Korkmayinnnn çok güzel geçiyor ağrı kesici ilaçlar falan hastane güzel geçiyor, eve geçince de haplar kullanıyorsunuz idare oluyor…böyle kızlar bol bol dua edin herşey gelip geçiyor ❤🙏