yumukeller duygu111 30. Haftamdayim göbekten dolayı yüz üstü yatamiyorum. Doktorum saga ve sola yatabilirsin demişti ama ben gece uyandığımda çoğunlukla yüzüstüyum çok şükür bı sorun çıkmadı şimdiye kadar 😊
Alyahira MMelike123 😱😱😱24 haftalikmii karnin büyümedimi senin.. 16 haftaligim asla yüz üstü yatmıyorum sağa sola dönmemek için kucağıma bi ayıcığım var ona sarılarak uyuyorum 😂😂😂😂
1prensesgeliyor 8 haftaligim hep karnimin üstüne uyuyorum 20. Haftaya kadar zarari.olmaz dediler ama dogrumu
Happydef duygu111 30. haftada hala yüzüstü uyuyorum en çok öyle rahatım çünkü.. kayinvalidem bebeği ezdiğimi düşünüyor 🤭😂
Syh42 duygu111 ana damara baskı yapıyormuş bebeğe oksijen gitmeyebiliyormus. (Uzun süreli sırt üstü yatislarda. )
Sevil3425 duygu111 ben bir yerde okumuştum iyi değil diyorlar kalbe bir damar mı kan mı ne gitmiyormuş doktorum bana yat ama çok uzun yatma demişti tabi uyurken nasıl yattığını bilmiyor insanlar ama genelde en sağlıklı yatış sola ve bacaklarını kırarak
Nimesay1 MMelike123 Tepmiyor mu bebiş 🙈Benimki hiç acımıyor yüzüstü yatinca kaldırana kadar tekme sallıyor 😂😂
Suude Meltem95 bebeğe zarar değilmi.ben korkumdan yastığa sarılıyorum dönmiyim diye. Sol yada sağa yatıyorum 24. Haftadayım.
Sevil3425 duygu111 solo doğru ve ayaklarımı karnına doğru kırıp yatmalısın şort üstü yatış pek üygün görmüyorlar ama yatıyorum bazen ve kalkarken hep yana doğru yat ve öyle kal