duygu111 Kızlar yatış pozisyonunuzu nasıl ayarlıyorsunuz nasıl yatıyorsunuzz ben sürekli yüz üstü uyuyorum istemsiz şekilde bunun bi zararı varmıdır sizce ??🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Deletedmom95 duygu111 yüz üstü yattığınıza göre daha haftanın küçük. 16-20. Haftadan itibaren sol tarafınıza yatmanızı öneriyor doktorlar. Zaten göbeğiniz de çıkmaya başladığı için yüz üstü yatamıyorsunuz
bburcu duygu111 genelde sola yatman gerekiyor ama ben uykumun yarısını sağda geçiriyorum 24.haftadayım🙄
yumukeller duygu111 30. Haftamdayim göbekten dolayı yüz üstü yatamiyorum. Doktorum saga ve sola yatabilirsin demişti ama ben gece uyandığımda çoğunlukla yüzüstüyum çok şükür bı sorun çıkmadı şimdiye kadar 😊
Ummugulsum123 Deletedmom95 bende bazen bi kalkıyorum yüz üstüyüm karnım da cıktı ama 19 haftalık olduk 😊
Alyahira MMelike123 😱😱😱24 haftalikmii karnin büyümedimi senin.. 16 haftaligim asla yüz üstü yatmıyorum sağa sola dönmemek için kucağıma bi ayıcığım var ona sarılarak uyuyorum 😂😂😂😂
Nimesay1 MMelike123 Tepmiyor mu bebiş 🙈Benimki hiç acımıyor yüzüstü yatinca kaldırana kadar tekme sallıyor 😂😂
Deletedmom95 Ummugulsum123 valla bende soluma yatıyorum ama bacağımın birini uzatıyorum birini kırıyorum anca öyle rahat ediyorum 🤣🤣
Ummugulsum123 Deletedmom95 uykuya dalarken öyle ama uyandığım şekil bambaşka 😂😂 sıcaktan yatılmıyor zaten
Suude Meltem95 bebeğe zarar değilmi.ben korkumdan yastığa sarılıyorum dönmiyim diye. Sol yada sağa yatıyorum 24. Haftadayım.