Yeni_anne13 RukiyeOzdmr bende hissetmiyorum bazıları hissediyor hemen ben bir düşük yaşadım ufacık bir şeyde hemen tedirgin oluyorum 🤲🤲
RukiyeOzdmr Yeni_anne13 bende boş gebelik yaşadım canım benim. Şubat ayında kürtaj oldum. Üzülme unutmaya çalış onu/ bende suan çok korkuyorum belirtilerim gidince acaba bir sey mi oldu diye . Ama bu bize ve bebeğe stres verir . Sende düşünme üzülme . Çok erken hissedemeyiz bebeği suan
Bnumms 10+4 günlük hamileyim dün doktora gittim çok net bir şekilde erkek dedi ama bende erken olduğu için değişebilir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun 😊
RukiyeOzdmr Bnumms ooooyyy çok erken ama nasıl tahmin etmiş . Yaz bize sonucu muhakkak canım merk ettim bak😂
Yeni_anne13 RukiyeOzdmr saol canım gecmış olsun sanada rabbim sağlıklısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🌹
Bnumms RukiyeOzdmr 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman daha net belli olur diye düşünüyorum haber veririm sizlerede 😊
RukiyeOzdmr Mltmbktr çok bulantım vardı kusma flan yoktu ama yemek yiyemiyordum kokuyordu rahatsız olduğum çok kötü bi his vardı. O bitti iştahım açıldı masallah 😀 yavas yavas düzeldi sonra bitti