Merakliana RukiyeOzdmr inşallah tatlım benm enn önemsediğim ayrıntılı ultrason iyi bir yere gitmek gerekiyor bence 🙃
RukiyeOzdmr Merakliana kesinlikleee haklısın . Ben Adıyamandayım Doğu görevindeyiz burda pek iyi ultrason yok doktorumuz bizi Gaziantep’e bir doktorun özel kliniğine yolluyor 400 TL detaylı ultrason😬
Nagehanarslanata hulya_1919 zofer onzyd dramamine zofran krtly hepsini denedik Canım geçmedi, otacının zencefilli pastili biraz iyi geldi inşallah daha iyiyim şimdi teşekkür ederim🤗
Merakliana RukiyeOzdmr bnde kocaelindeym canısı burda 300 e gitmiştim 2yıl önce 350 olmuştur. 🤭 hastanenin muayene parası bile 240 olmuş 😬
Nehirr88k RukiyeOzdmr 11+0 mide bulantıları sabah yoğun yanma vs. Oluyo rennie kullanıyorum rahatlatıyo biraz ikili testi bekliyorum 12. Hafta doluncamı yapılıyo acaba ? Cinsiyetide çok merak ediyorum ama ilk hamileliğim sağlikli olsun yeter ama yinede insan sabırsızlanıyo 🥰
RukiyeOzdmr Nehirr88k evet canım 12. Haftada yapılıyor doktorum beni 12+1 de cagırdı pazartesi günü gideceğim ikili test için😍 sağlıklı olsunlar ❤️
Yeni_anne13 RukiyeOzdmr burda böyle her isdediğinde gidemiyosun ki Türkiye de gidiyosun ama burda gidemiyosun az kaldi sağlıklı olsun da napalım o heycanı uzun yaşayalımm❤️❤️🤲🤲🤲
Yildizkozan RukiyeOzdmr merhabaa,2 li tet yaptirdim temiz cikti cok sükür. 12+5 olduk doktor cinsiyetini 20. Haftasinda söylüycem diyo, Amerika da yasiyorum sanirim net olmadan yanilgi payi birakmadan söylemek istemiyo cinsiyetini, öleceğim meraktan🥺
RukiyeOzdmr Yildizkozan ayyyy hep yurtdışındakiler böyle diyor ya bizim Türkiye’deki ultrasonlar flan daha mı iyi acaba 😂 hemen tahmin de bulunuyorlar yada söylüyorlar
Yildizkozan RukiyeOzdmr doktorlar emin olmak istiyorlar cünkü daha öncelerin de cinsiyet yüzünden mahkemelik olduklari cok olmus , ay of bekleyemicem 20. Haftaya kadar esimi baska doktora gidelim diye darliyorum, sonucta hepsi ayni değildir
Mehtapakgl RukiyeOzdmr selam kuzum, dün ben lan verdim ikili test için. Bebeğede %80 erkek dedi 😁 10 gün sonra yine kontrolüm var
RukiyeOzdmr Mehtapakgl ayyyyy dönmez herhalde yaaa yüzde 80 demiş 🤣🤣 ikili test sonucu ne zaman çıkıyormuş canım
Mervedemir- RukiyeOzdmr 13 haftalığız bugün ikili tarama testi yaptırdık cinsiyetini söylemedi doktor 2 hafta sonra geldiğinde dedi şuan belli olmuyor dedi 1 hafta sonra çıkıcak sonuçlarımızı bekliyoruz 😊
Selbal RukiyeOzdmr 2 li test sonuçlarını bekliyoruz. Cinsiyeti ne yazık ki öğrenemedik :). Burun tıkanıklığı mı var sizde de. Bende bu sebeple uykumu bazen alamıyorum