ozgei Berra45 benim de ters ama ters olmasının gebe kalıp kalmamayla ilgisi yok…sadece gebelikte erken haftalarda karindan duzgun görünmüyor vajinal ultrason yapılması gerekiyor
Minigimm2020 Berra45 benim kuzeniminki oyleydi bi ebeye götürdüler onu ters donderip ayaklarindan sallayip karnına sabun bagladilar ve sabahbkadar yatti kalkmadan o ay hamile kaldi tabi yinede bi vesile rabbim belki o ay gene nasio edecekti bilemeyiz
Nilaykirikbas5516 Berra45 valla benim doktorum bana ilk gebeligimde düşük yapmadan önce rahminin ters olduğunu söyledi 3 ay sonra ikinciye hamile kaldım ama bunun hiç biseye engel olmadığını dedi yani bu insanlarda bi yapı dedi örneğin bazılarının burnu sivri olur bazılarının büyük olur o şekil düşün dedi canım
Mybabyizmir Berra45 benim rahmim tersmiş doktor söylemişti. Bagirsaklarim gerisinde kalıyormuş ve rahim agzim arkaya doğru bakıyormuş. Biz çocuk yapmayı Nisan’da dusunmeye başladık. Mayıs’ta hamile kaldım. Şu an 2.5 aylık hamileyim. Düzenli beslenip spor yapıyordum her gün en az 2 saat tabi hamile olduğumu bilmiyordum. Öğrenince bırakmak zorunda kaldım karın ağrılarım başladı. Sağlıklı beslenme ve sporun çok faydası olduğunu düşünüyorum. Tabi herşeyin en önemli sebebi Rabbim 🌿
Bernanisa EsenPelin Merhaba canım benimde rahmim ters ama çok şükür ben bi sıkıntı yaşamadım ikinci çocuğuma hamileyim
confundo Bernanisa Merhaba ters rahim ultrasonda vajinal muayenede anlaşılıyor mu doktor tarafından? Bilginiz var mı
Berra45 Cevap yazan herkese cok teşekkür ediyorum herkes bu durumun normal oldugunu, gebe kalanlar kalmakta hiç bir sıkıntı yaşamadığını ifade etmiş. Çok sevindim. Darısı benim gibi hamile olmayanların basına insallah diyelim🌸❣️🙏
1PrensAnnesi Berra45 teyzem ters rahimliydi her ilişkiden sonra ağız üstü yatarmış 6ayda hamile kalmış her çocuğunda 6.ayında
confundo Bahriye06 Merhaba ters rahim ultrasonda vajinal muayenede anlaşılıyor mu doktor tarafından? Bilginiz var mı