Han18 Merhaba canım.. Ben rahim tersliği yüzünden acı çektiğim için bir yıl vaginismus yaşadım.. Sonra uygun pozisyonla yine acı çekerek bi şekilde atlattım.. 6 ay çocuk için denedik ama o da bilgisizliktn oldu ilk ovülasyon denememde hamile kaldım ama sürekli ağrı çekıyorum ve doktor ters rahime bağlı olarak kanama alanlarımın oldugunu söyledi sürekli dinleniyorum
Berra45 Han18 hmm.. Teşekkür ederim cevabınız için 🌸🌸 Ovulasyon takibini instagram daki hesaplar aracılığı ile mi yaptınız. Bir de sizde o yüz üstü yatıs seklini denediniz de mi hamile kaldınız 🙈
Berra45 Cucu2015 evet genelde öyle diyorlar ama işte insan tedirgin oluyor normalin dısında bi durumla karsılasınca. Tesekkür ederim cevabınız için 😊😊❣️
Karadenizf Berra45 ben rahmimin ters olduğunu hamile olduğumu öğrenince ilk kontrolümde öğrendim. Annemin ve ablamın da öyleymiş. Doktor bir sıkıntı olmayacağını söylemişti .. doktor ne dedi ki size? Hamilelikle bir ilişkisi yok biliyorum ama.. çünkü dönüyormuş doktor kısaca anlatmıştı bana
Berra45 Karadenizf doktor olumsuz bişey demedi. Çok normal dedi. Hamileliği de engel degil dedi. Genetik boyutu var sanırım benim ablamda öyle. Sadece ilişki sonrası yüz üstü yatarak hamile kalınır zor kalınır vs diye duydum. Oyuzdenn bu foruma yazdım. Aynı durumda olanlar var mı diye.
34_21_23 Benimde rahim arkaya dönük ilk ayda hamile kalmıştım ultrasonda doktor söylemişti ters olduğunu . Herhangi bir sorun teşkil etmiyor rahat olun
smyyezeyrek47 Berra45 rahim ters olmasi hic biseye engel degilki ben hamileyken bebegim gec gozukmustu dr rahmin ters demisti bi sey olurmu peki dedim oda yok o doner kendiloginden duzelir ilerleyen zamanlarda dedi bi sorun olmaz yani
ZynpynZ Berra45 bana ilk gittiğim kadın doğumcu rahimin arkaya dönük gibi bir şey demişti. Aynı sey mi acaba
Deletedmom54 Berra45 Benimde tersmis ters falan yatmadım ama normalde yüz üstü uyuduğum için sanırım gebe kaldım kolayca Inşallah siz de kalırsınız opuyorum
yagmurclk Berra45 Benim rahimin de arkaya dönükmus canım ama bir sorun yaşamadım hamileyim keseyi görmeye gittiğimizde öğrenmiştim rahimin ters olduğunu doktor doğum için de bir sakıncası yok demişti.
Ilkim45 Bir gebenin günlüğü instagram sayfası ovulasyon testi satışı var ve yumurtlama takibini yapıyor youtube da da videoları var ebru ceylan sayfalarını takip et mutlaka 👍
Zeyzeyka Berra45 canım çocuk için karar verdik ikinci denemede çok şükür Rabbim nasip etti, hastanede öğrendim kontrolde rahmimin ters olduğunu hiç bi şeye engel değilmiş çünkü hamile kalınca normal halini alıyomuş, hamile kalmayada engel değilmiş zaten
Bahriye06 Berra45 ben de ters rahim liyim 4.ye hamileyim 1.ye 3 ay sonra 2.ilk ay 3.ilk ay 4.ye 3 ay sonra Hepsinde de farklı pozisyon oldu ters rahim bebeğe engel değil. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur stres yapma sabırla bekle Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah cümlemize 🤲
confundo Bahriye06 Merhaba ters rahim ultrasonda vajinal muayenede anlaşılıyor mu doktor tarafından? Bilginiz var mı
Ladyssss Berra45 canım bende ters rahimliyim bir gebenin günlüğünde ki pozisyon bende olmadı. 2 gün arayla ilişki ve popomun altına yastık koyarak hamile kaldım