cansuece Elimi karnıma koyuyorum parmak uçlarım atıyor belki karın yada elinizin damar atmasıdır 😊bu hafta da çok zor ben sizden haftalar öndeyim ama yine Yok 😂
1PrensAnnesi Üzgünüm cnm o haftalarda imkansız gibi bişey o senin atışların 💕 23 haftada filan steteskopla duyuluyo ben 30+5oldum elimle yeni yeni ayırt edilio
Busra Ilk bebek sahibi olanlar 18 20 haftaya kadar hissedemezmis doktorum ole soylemisti diger turlu duyuyrum dersen o bagirsak hareketidir daha cok erken demisti bna bn 13+2 gunluk hamileyim
Sohbet MeltemOlgun bende hissediyorum 33+3gunluguz çok güzel bi his kalp atışları. Ama eşime gelince hareketler duruyor ve eşim.bu durumdan hic memnun.değil
EmraheydaBier Kalp atışını nasıl hissediyorsunuz ben 27+1 haftalığım ama okadar çok hareketliki kalp atışından çok tekmelerini hissettiriyo hatta çoğu sabah tekmesine uyanıyorum 😂😂
Tahsey MeltemOlgun daha erken dir canım bende 15 haftalık hamileyim bende var la yok arası bişey görümcem az bişey hissedersin dedi
MrTGcE Semaaycolu evet canm seninde dedigin gibi kalkp atışlarını hissetmesi çok zor hemde baya zor hatta imkansız😀 zaten normaldede mesela elimizi karnımıza falan koydugumuz zaman bişey atar ama bunun kalp atışı olması imkansız.