MeltemOlgun 10+3 üz 😍benim gibi sizde elinizi karnınıza koyduğunuzda kalp atışlarını hissedebiliyor musunuz?❤
TugbaKE MeltemOlgun bnde aynı seyi söylemiştim burda bir arkadaş daha bebeğin hareketini hissetmezken vücudun içindeki kalbi nasıl hissedeceksiniz dedi çok mantıklı tüm duygularım suya düştü😞 o yüzden o hissettiklerimiz malesef bebek değil ama rahim damaları bağırsak hareketleri vs. 20haftadayı iple çekerek tekme istiyorum🤗
Semaaycolu MeltemOlgun maalesef o damar baskısı falandır kalp atısını hıssetmen cok zor ki 20 haftadan sonra steteskopla duyulabılıyor dıye bılıyorum elınle hıssetmen cok zor ☺ 20. Haftadan sonrakı atıslarda kalp atısı degıl onlarda bebışın hıckırıkları dıyor doktorum bılgıne
Sohbet MeltemOlgun bende hissediyorum 33+3gunluguz çok güzel bi his kalp atışları. Ama eşime gelince hareketler duruyor ve eşim.bu durumdan hic memnun.değil
deletedmom211 Benim canım ya benim sonun da buldum benden birini ben 14+3 günlüğüm ben hissediyorum eşim hissetmiyor bende bağırsak diyorum ama bebek yaww 😁😁😂
MeltemOlgun TugbaKE hadi ya öylemiymiş ne biliym bende her hissettikçe hoşuma gidiyordu mutlu oluyordum☺☺😍
MeltemOlgun Semaaycolu öyle mi bunu hiç sormamıştım doktora aslında sorabilirim bakalım o ne diyecek..
MrTGcE Semaaycolu evet canm seninde dedigin gibi kalkp atışlarını hissetmesi çok zor hemde baya zor hatta imkansız😀 zaten normaldede mesela elimizi karnımıza falan koydugumuz zaman bişey atar ama bunun kalp atışı olması imkansız.
SelinKutluErdoan Kasıktan insanın ana damarları geçiyor muhtemelen onları hissediyorsunuz🙂 bende öyle sanmıştım ama değilmiş maalesef 🙁(
Nursem 19 haftalığız daha 1 haftadır hissediyorum. Eşim hissetmiyor daha ☺ Sizin hissettiğiniz kan hacminin artmasıyla kendi damarınızın atması ya da bağırsak hareketleri ☺ Sabredin kızlar o zamanlar çok çabuk geliyor ☺
TugbaKE MeltemOlgun bende öyle mutlu oluyordum öyle hissedince.şimdi her an bşy oldu mu büyüyo mü kaygısı oluyo
Tahsey MeltemOlgun daha erken dir canım bende 15 haftalık hamileyim bende var la yok arası bişey görümcem az bişey hissedersin dedi
Duygusyksyk Kızlar kalp atışı değilde bazen karnımın balık gibi saga sola kaydıgını hissediyorum sanki içinde yüzüyormuş gibi 🙈 11+6 yım bağırsak hareketi degildir umarım..😂
TugbaKE Duygusyksyk yüksek ihtimal bağırsak hareketleri 12hafta bunu için erken hatta gazlı zamanlar gaz bile olabilir.ben 16da doktoruma bi yere toplansa onu bile mi hissetmeyiz sertlik olsa dedim hayır dedi rahimini hissedersin dedi😒yani tekme beklicez😉
MeltemOlgun TugbaKE aynen ya o bende de var bide daha küçük ya hareket de yok acaba diyorum canlı mı nasıl şimdi zaten 2 gündür de İshal oluyorum ondan da endişeleniyorum😔
TugbaKE MeltemOlgun aynen bnde sizşn gibi sürekli onu düşünerek geçiriyorum büyüyo mu acaba diye bi ben burdayım anne dese ve rüyalarımada yansıyo kötü rüyalar görüyorum😒😒
Mine Belki bağırsak hareketleridir hissettiğiniz daha o kadar güçlü değildir hareketlendiyse bile veya kendi nabzınızı hissediyorsunuz abdominal arterin üzerine koyuyorsanız
Gulbahar Gobeginiz atıyordur bendede oluyo arada ama daha çok minik hissetmemiz mümkün değil gaz da olabilir