Busraserin Momocak 40+2 den selam 😀 bayramdan önce gelcek diye beklerken bayramı bitiriyoruz. Salı gününe kadar gelmezse fitille başlatıcaklar doğumu bakalım nolucak😅
Momocak Yucelinannesi01 benimde 28 temmuzda geldi nişanım, hala aralıklarla gelmeye devam ediyor. Nstde sancım var ama düzensiz 3 cm açılma da var ama sancım tam gelmediği için ilerlemiyor 🙄🙄
Momocak Yakamoz-1990 önce suni denerler normalde, doktorum 42 ye kadar herşey yolunda olursa bekleyebiliriz diyor bana 😁
Momocak Yucelinannesi01 ayyyy hadi gözün Aydın çok sevindim dua et bende gideyim bugün bana da yaz gelişmeleri
Yucelinannesi01 Bktbll Momocak kızlar doğurdum şükür darısı sizlere. Doğumum 12 saat sürdü sancı ile birlikte.normal doğum yaptım. O gece çok yürüdüm merdiven çıktım sancılarım sıklaştı
Edauysun Yucelinannesi01 kızlar açılmaya nasıl bakıyorlar ya çatıdan okadar korkuttularki onun gibimi
Bktbll Yucelinannesi01 hayırlı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıklı sıhatlı bakmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlere:)) kaç kilo doğdu bebiş iyimi ikinizinde sağlıgı ❤️