Anne18 Merhaba hanımlar hamileliğimi öğrendiğimden beri tiroit hapını bıraktım henüz dahiliye doktoruna cıkmadım bayram sonrası cıkıcam aranızda kullanan varmı kullandığım ilaç levatiron 25mg
MYstryy Anne18 canim ayni ilaci kullaniyorm eger troid sorunun varsa kullanmaya devsm et asil.kullanmamak zarar veriyor.
EmiriinAnnesi Anne18 cnm bn hamile kalmadanda içiyodum öncedende tiroid hastasıydım kesin içmelisin emin ol hiç Bi zararı Yok. Öğrendiğimden beri 120mg içiyorum
Fnfn Anne18 bende aynısını kullanıyorum önceden 5 lere kadar çıkıyordu kullandıktan sonra 2.5 un altına düştü olması gerekende o zaten çok önemli ihmal edilmemesi gereken bir konu demişti doktorum ☺️
Bilgemert @Anne18 tiroid ilacı çok önemli bebeğe hiçbir zararı yok. vücuttaki eksik hormonu dışarıdan sağlıyor o ilaç aman sakın bırakmayın. tsh değerinize göre dozu bile artırılabilir gebelik boyunca kadın doğumla beraber dahiliye yada endokrinede gitmeniz lazım ayda bir
ElifOncul Asıl ben hamile kalınca kullanmaya başladım:) hamileliğe bağlı tsh yükselmişti sonradan ilaçla düşmesine rağmen doğuma kadar kullanmaya devam etmem gerekiyor. Kendi kendinize ilaç bırakmayın tiroid çok çok önemli bebeğin zeka gelişimi için
fosforlukalem Anne18 hamilelikle birlikte tsh değeri değişebiliyor. Kan testine göre doz ayarlamanız gerekir
Myssr Anne18 doktora gitmelisiniz ben de hamilelik oncesinde kullandm bi ay ayni ilaçtan cok yuksek değildi ztn normale donmustu
esraaa_6155 Anne18 ayyy hemen kullan ve bırakma.. Doktora da gitmeyi ihmal etme.. Ben geç öğrendiğim için gelişimi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.. Dikkat et.
Naz1988 Anne18 Canim ilacini kullanmaya devam et sakin birakma bende 25 mg aliyodum hamilelikte doktorum 75 mg cikarti bebege hic bir zarari yok almazsan zarari var
Merveatay Anne18 canım sen kendi kendine niye böyle bişey yaptın ki tam tersi kullanman lazım. Ayrıca hamilelikle birlikte yükseliyor bile tiroit. Ben de en basindna beri kullaniyorum
Anne18 Merveatay yaa tamam hemen aç karınla sabah başlıyorum canım ne bilim korktum bebege birley olur diye hemne yatın sabah başlıyım
Deletedmom416 Anne18 bende hamile kalmadan önce kullanıyordumm aile hekimim bırakma devam et doktoruna gidince de söyle durumuna göre doz ayarlanıyor dedi. Beta için kan verdiğimde tiroidlere de bakıldı yükselmiş hemen. aksatma hemen başlamalısın tekrar