EdanurZ Kızlar 14+4 haftalık hamileyim yoğurt ayran içtiğimde midem şişiyor ve çok rahatsız ediyor beni napıcam 🙄🤷🏻♀️ Sade soda içiyorum ama her defasında da böyle mi olcak başka çözümü yok mu yaşayanlar yardımcı olabilir misiniz?
Masal10 EdanurZ İçim’ in Laktozsuz süt ve yoğurdunu tüketiyorum..Rahatsız etmiyor denemenizi tavsiye ederim..
EdanurZ Meriwa kefir içiyorum canım yaklaşık 4-5 gündür ama kefir içtiğimde yoğurt falan yemiyorum canım her yoğurt çektiğinde aynı olacam diye korkuyorum 🤦🏻♀️
EdanurZ mlsmrtgl kefir sindirim sistemi için gerçekten faydalı ben faydasını gördüm yani canım ama yoğurt ayran ın yeri de başka 🤦🏻♀️
EdanurZ Jiji-m kuzum sütün kokusu bile beni mahvediyor yoğurt mayaladım onun ilk taze kokusu yüzünden bile istifra ettim 🤦🏻♀️
mlsmrtgl EdanurZ kefirde içiyorum ama doktorum gün aşırı içmemi tavsiye etti . Kefir rahatlatıyor ama süt içtiğim esnada her şey başa sarıyor .
Jiji-m EdanurZ ben hazir sut iciyorum artik meyveli kakaolu icmeye basladim midemi bulandiriyor sadecesi 🙁
Zeyyno_ EdanurZ Hazımsızlık dediğin sindiremiyormusun yoksa gaz mı yapıyor sadece bide göbeğin çıkmışmı ona göre sylim