BabyLover damlazorluysal acikliginiz ya da ultrasonda sanciniz var miydi🤷♀️ bu arada Allah nazarlardan korusun maşallah size de meleginize de❣
damlazorluysal BabyLover 11 cm açıklıkla doğuma girdim ben.🤭Hastaneye gittiğimde sıfır sancı 5 veya 6 cm açıklığım vardı.😇Duru 6 yaşına girecek ikinciye hamileyim teşekkür ederim.🥰
BabyLover damlazorluysal ay ne güzel inşallah bu doğumunuz da en az ilki kadar güzel olur❣ kaçıncı haftada gelmişti Duru🌺
Arinna BabyLover Benim iştahım çok açılmıştı. Gergindim. Havacılık sektöründe çalışıyordum pakistanlı bir yolcuyla tartışmıştım. Ve benim için tüm ekip sanırım hamile demiş😂ilk kez sesimi çıkarmıştım genelde hep her şeye en uç şeylere bile gülümserdim çünkü😂
BabyLover Arinna 😂😂😂 evet ya birisi daha böyle dedi, demek ki doğuma yakın hafif huysuzluklar oluyor😂 şimdi bunu duydum ya her huysuz olduğumda bebek mı geliyor diye dusunurum🤪
NeseMf BabyLover canım hiç belirti olmasa bile 3 gün kala anne içgüdüsel olarak hissediyor ben hep diyordum 2 güne gelecek diye doğum yapacağım günün sabahı alttan baskı hissettim sanki bebeğim kendini itiyordu o gün kontrole gittim nst de sancım çıktı ve 4 cm açıklığım vardı ama ne sancı hissettim ne de nişan ya da su gelmedi sadece baskı hissetmiştim o gece doğurdum
Busealp NeseMf ya benimde geceden beri bebeğim sanki kasıklrımda sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorum😂içimdede bi his var bi iki günde doğurucam diye
BabyLover NeseMf maşallah ya darısı bizlere hayırlı sağlıklı şekilde ♥️ yatış verdiler mi yoksa eve gittin akşam sancı olunca mı bir daha hastaneye gittiniz
Mdn BabyLover hiç sancım yoktu benim doğuma kadar hiç sancım çıkmadı ama doğum için gittiğimde sancım %100 dü
NeseMf BabyLover yatış verdiler açılmam ve sancım çıktığı için ama keşke evde bekleseydim son ana kadar dedim açıkçası
Mdn BabyLover doğumdan 2 gün önce nişanım geldi doğuma kadar hiç sancım olmadı yalancı sancı bile çekmedim ama doğum sancısını çektim sonra 5cm açıklıkla sezeryana girdim 😕
BabyLover Mdn neden mecburi sezaryan mı oldu cnm🙋♀️ hayırlısı inşallah doğum şekli bize bağlı değil bebek nasıl doğması gerekiyorsa öyle oluyor ♥️
Sumeyye17 Ya bende 39 +1 oldum dün geceden beri icimde bir sizi bir özlem var anlatamam ağlayasım geliyor ayrılık acısı düştü içime eşim diyo tövbe ya rabbi ne demek o . Ama bir daha aynı bedende olamayacağız sonuçta ayy saçmalıyor muyum bilmiyorum kizlar
Sumeyye17 Ikinci gebeliğin bu ilkinde böyle hatırlamıyorum o erken doğmuştu bu sanki ilk gebeliğin gibi acemilik var😊
Miranazinannesi 39 um tik yok belimde agri kasigimda baski az az hareketler sadece ama nisan su vb yok . Evde suyun patlayinca gel dediler . 2gebeligim ablasi 38 de geldi bu gec gelicek sanirim 🤔😔