Merhaba, ilk dogumumda son günlerde kasılmalar cok arttı ve bel ağrısı cok oldu. Bie gün öncesinde tam 4 saat yürüdüm markette saati hiç bilmeden. Evimin eksiklerini alip hem dolabı buzlugu doldurayım hem yürüyüş olsun diye metro markete gitmiştik, 4 saat yürümüşüm. Eve geldim duşumu aldım uzanmak istedim. Aksama doğru ben her sesten ve ışıktan rahatsız olmaya basladim. Evdeki isiklari kapattım. Herkes beni izliyor tabi evde, annem yeğenim eşim. Onlari azarladım bana bakmayın istemiyorum öyle dik dik bakmanızı diye. Herkes kabuğuna çekildi (: eşim yanımda kalmıştı. Daha sonra kulaklık istedim ondan, meditatif müzikler açtım. Karanlık evde öyle kulaklıkla müzikler dinleyip uyudum koltukta. Sonra gece 3 gibi uyandım, tuvalete gittim biraz sancım vardı. Eşim uyandi hemen, acıklığımı soyledim. Bir şeyler yedim ama çıkardım hemen. Sonra dalgalar gelip gitmeye başladı. Dusumu aldim beklemeye basladim. aralarda 5er dk uyudum sanki. 7 gibi hastaneye gittik 8 cm açıklığım varmis ^^ 11de bebegim kucagimdaydi. Akşamki o huysuz ışık ve ses istemeyen halimi hiç unutamıyorum. Kediler kendilerine karanlık ve güvenli bir yer ararlar ya öyle bir his olduğunu sabahına doğurunca anladım ^^ cok garip geliyor hala düşününce o his bana.