Frdglp Rosebhr peki bebeginizin cinsiyeti ne erkek olanlarda kusma olmaz diye bi soylenti var ama batil inancmi acaba
Rosebhr Frdglp erkek 😍 bence o inanç doğru çevremde kim varsa böyleydi bulantısı olan kız olmayan erkek 😂 tabi bünyeyle alakalı da olabilir kimisi ağır geçiriyor
Mehtapakgl Frdglp kuzum bende 10+6 yim gebeliğin ilk başlarında kafama çok taktım. Neden kusmuyorum diye. Ama gerçekten iç kusmadım. Ama bulantılarım ara ara oldu.
Happybabyyy Frdglp bende nerdeyse hic kusmadim diyebilirim. Ama midem asiri bulaniyordu. 🙄 Deme kimseye cevrende. Nazar degmesin
Rosebhr Frdglp benim de hep rüyalarıma giriyodu bekarlığımdan beri eşim de bende kız istiyoduk hayalimiz vrdı ona rağmen hamile olduğumu öğrendiğim andan beri erkek hisseettim hep sağlıkla gelsin minik paşam 😍
Havacianne Frdglp valla maşallah diyelim canım. mutfagım Amerikan kapı yaptırıp kilitlemek istiyorum görünce bile midem bulanıyor sabah kahvaltı yapana kadar aç karınla iki defa istifra ettim tansiyonum düştü
Duyguaydin81 Frdglp canım 38 haftalık hamileyim arada bir bulantım oldu ama birkere bile kusmadım normal yani illa kusucaksın diye bişey yok 🤗
Duduars Frdglp ben 28+5 oldum ne bulanti kusma nede baş donmesi çok sukur yasamadim dua et olmasin sende de kolay degilmis cunku o bulantilar 😚
MerveA2020 Frdglp Ben 22. hafta içindeyim daha hiç kusmadım , herkeste farklı yaşanabiliyor dert etme şükret 🥰
Neslihankk Frdglp ilk gebeligimde oğluma hamileyken cebimde poşetle geziyodum 4 ay hep kustum. 2 gebeligim Oğlum olucak yine 5. Aydayız ama hic bulanti kusmam olmadi 🥰💃 Doktor cok sanslisin dedi inşallah seninde olmaz kuzum 🤗