Frdglp Kizlar 11+5 haftalik hamileyim arada midem bulaniyodu ama su 5 gundur hic bulaiyo ve hic kusmadim daha normalmidir acaba belirtimin olmamasi
Kaderjin Frdglp ben hiç kusmadan yana sıkıntı cekmedm midemde bulanmadı 6.aya kadar süper geçti hamilelgm şükür,,tek sıkıntı mide yanması,,oda ilaçla kurtuldum,,kusmamak bence bi sıkıntı dgl bende öyleydm 🥰
Frdglp Havacianne insallah boyle devam eder ama herkeste mide bulantisi olunca bende olmayinca insam telas yapiyo☺️
Guni1- 13 haftadayım nadir mide bulantısı yaşadım. Kusmamsa hiç olmadı 🧐😳🙄😬 herkeste olmuyor ki normal yani
Havacianne Frdglp valla maşallah diyelim canım. mutfagım Amerikan kapı yaptırıp kilitlemek istiyorum görünce bile midem bulanıyor sabah kahvaltı yapana kadar aç karınla iki defa istifra ettim tansiyonum düştü
S-r-p Ah canım benim bence hiç kusmamak için yat kalk dua et ilk üç ay ölcem ben doğuma kadar diye korkuyordum artık insanlıktan çıkmıştım ilaçlarla furuyordum bugün 19 haftalık olduk üç haftadır hiç kusmuyordum ilaçta almıyordum ne olduysa bugün yine başladım kusmaya inan et yığını gibi kalıyorsun kusmuyorsan ye iç keyfine bak kanama olmadığı sürece korkma diyor benim doktorum 🤗
ikizannesi2985 Frdglp ben 20 haftalık hamileyim daha hiç midem bulanmadı da kusmadım da☺️ Bazı insan bizim gibi hafif atlatıyor canım☺️ Aman maşallah de de nazar değmesin☺️
Aysn6767 Allahım lükse bak şunlarda masallah valla 😒 6.haftadan beri mahvolmuş bi şekilde yatıyorum sürekli. Bulantı kusma halsizlik daha da 8+3üz allahım cok uzun sürmese bari 🤲
Frdglp Aysn6767 insallah canimm Allahim yardimciniz olsun insallah🙏cunku ablamdan biliyorum ne kadar kotu oldugunu bende hep hamile kalmadan once bunyem cok zayif ve cok nazli oldugum icin hep bulantili gecer diye dusunuyodum
cnykp-9392 Frdglp 14. hafta mı bıtırmek üzereyim bır kez bıle kusmadım normal her gebenin bulantısı olmuyor bu konuda şanslıyız en korktugum sey bulantıydı cok sukur yasamadım 🤣 🤣
Mdn Frdglp belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterir bazen erken biter bazen sonuna kadar yaşayanlar bile var
Gonulidil Frdglp evt hamileliğim boyunca ne kustum ne midem bulandı. 1 kere bile olmadı. Rahat olun şanslısınız 🥰
BozAilesi Frdglp canım 39+1 haftalığım şuan bu zamana kadar kusma, aş erme ve mide bulantısı yaşamadım sadece son zamanlarda ağrılarım var o kadar da olur artık 😇
Pandam Frdglp canim anne kendini ne kadar kotu hiss ederse bebek o kadar iyi olur.bunu bana doktorum soyledi.16 haftama kadar mide bulanmasi kusma beni bitirdi.ama bebek mawallah top gibi🙏🤗Tabiki her kesde farkli oluyo.genetik de oluyo
Ervasevgi Frdglp ayyy hiç sesini çıkarma yat kalk dua et 12 haftalık olcaz hala bulantı kusma tam.gaz devam hayat kalitem çok çok düştü ne kadar şanslısınız bilseniz maşallah diyim 😭😭