Elmascyln Sabrszanne3535 22+6 günlük hamileyim. Evet bende vurundum 28 inci hafta bidaha vurunacam acaba bi faydası yokmu diye mesaj attım ama yanlış anlamışım🙂 Siz kaç haftalık hamilesiniz
Elmascyln Sabrszanne3535 70 liraya aldım acilde vurdurdum canım Sabrszanne3535 maşallah.70 liraya aldım acilde vurdurdum
Elmascyln Sabrszanne3535ilk gebeligimde 250 ye almıştım fıyatlar yerine göre değişiyor. Sen ne kadara aldın
Edos meleklerimm2 sizde kan uyusmazligi yok birinizin negatif birinizin pozitif olunca kan uyusmazligi oluyormus. Bende vardir felan diye baya üzülmüştüm doktorum bilgi vermemisti. Ama bizde de yokmus
Zamanlagelen Bende bugun oldum 27+ 1 deyim bir dusugum var dusukten sonra da olmustum simdi tekrar neden oldum tam anlamadim ama..Bir de devlet vuruyor zaten ki siz neden ucret odediniz ben anlamadm ben hic ucret odemedim 2sinde de
FatmaBetlBayraktarGencebay Betus261 bizde de kan uyuşmazlığı var her doğumdan sonra iğne vurulur kalçadan normal vurulan iğneler gibi zaten bi farklı acısı falan yok doğumdan sonra vurulur nerde doğum yaparsanız yapın bunu hatırlatmak zorundasınız
FatmaBetlBayraktarGencebay Ve de bi ücreti yok bu kan uyuşmazlığı iğnesinin birini devlette diğerini özelde doğurdum hiç birinde de iğne için ayrıyetten para ödemedik