Bsr_34 Merhaba hamiş anneler ayak şişliği problemi yaşayanlar burada mı önerileriniz var mı ? bu ara benim ayaklarım çok şişiyor bileklerime kadar çıkıyor bu gibi durumu olan ve önerileri olanlar var mı ?
mina_mom Bsr_34 37 haftaligim ayaklarım bileklerime kadar şişiyor parmaklarimla beraber tek ödem tutan yerim ayaklarım oda fena ağrılı yane çok zor az kaldı dayancaz yaa🙄
Bsr_34 mina_mom ben de 31haftalığım baya şişti şuan davul gibi resmen ne yapacağımı şaşırdım artık üstüne basamıyorum uzun süre
Ada38 24 haftalık olmama rağmen benim bile şişiyor Zaman zaman özellikle ayak üstünde duramaz oldum 🥴
Gonul-82 Ekmek , hamurişi, makarna , pilav ,tatlı ve tuz tüketmezseniz ve günde 3,5 litre su içerseniz , ayrıca hergün en az 30 dakika yürürseniz ödem olmuyor 🤣🤣🤣
Sezensu Gonul-82 Dediklerinizin hepsi su fazlalığına bağlı diyet sebebi ile yasak artı her türlü şeker de Yasak meyve dahil. Çok fazla su içiyorum. Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum ayaktayım. Ayaklarım davul gibi oluyor yani bunlara bağlı falan değil. Çok fazla ayakta durulduğunda ne yaparsanız yapın şişiyor.. Tek çare yükseğe uzatıp dinlenmek 🤷🏼♀️
Bsr_34 Meriwa Meriwa aslında bayagı su içiyorum ama doktorum saat 9 dan 10 dan sora su içme dedi vücut su toplar dedi ilk kez duydum 😒
Sedolili Bsr_34 Benim de çok şişiyor ne yazık ki hem de yirmili haftalarda başladı. Çok fazla hareketsiz kalınca şişiyor balon gibi oluyor hatta. Ama yürüyünce hafifliyor ve de ben 10 15 dakika ayaklarımı havaya dikiyorum o zaman çok rahatliyo tavsiye ederim 😊
Tugas 39 haftalik oldum bende benim ayak bilek bacak hepsi şişiyor yürüyüş yapıyorum birde uzanırken ayağımın altına yastık koyuyorum yüksekte kalıyor kan akışı hızlanıyor ağrılarımı alıyor bana iyi gelen bi bu ikisi
Mircet Bsr_34 soğuk su da ayaklarımı bekletiyorum biraz iyi geliyor ama sanırım yapicak fazla bişey yok bol su tüketiyorum tuz nerdeyse hiç ama yinede şişiyor akşam olunca
Ayyse34 Benim de şişmeye başladı çok olmasada 22 haftalığım soğuk duş yapıyorum bacaklarıma ve uzatıp dinlendiriyorum
Gonul-82 Nimesay39 valla ne diyeyim 🤣🤣🤣herkesin metabolizması farklı hepimizin farklı farklı sorunları var Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 🙏🙏🙏 biraz daha sabredicez sanırım 🙏🙏🙏
Frdugr0212 Selam kizlar 30. Haftama girdim benimde bu hafta sismeye basladi o gun cok yorulursam hemen kocaman oluyor malesefki ama uzatip yuksekte tutunca iniyor 15 20 dk.sonra. 😫
Bsr_34 Frdugr0212 ay benim geçmiyor çok azcık iniyor yine kalıyor sanki yürüken ayak etlerim salanıyor gibi hissediyrm 😂