Kuzeyimmm Dila2962 ay bugün 4 gün odlu doğum yaşi kesinlikle emrziremedim sakin pes etme benim sütüm yok 4 gün oldu ama sürekli sağdım pompayla sağdıkça gelecek yok diye birşey yok şuan kendim yaşıyorum ve 4. Gün bugün 2 gündür sari geliyor yarın saatte bir sağ pes etmek yoj🌺
Dila2962 Kuzeyimmm yarım saatte bir mi sağıyorsunuz ben de öyle yapayım o zaman. Sağıyorum gelmeyince moralim bozuluyor bırakıyorum
Kuzeyimmm Benimde ağrılarım var 4. Gün ama haffif doktorun ilacyazar onları kullan benim üstelik dikiş ağrımdan çok omuz ağrılarım var nefes alırken aldırmayan kaburgalarima kadar batan o kadar kötü sanki sezeryan değil normal doğum yapmışım okadar zor gecti benim seseryan
Dila2962 Kuzeyimmm o omuz ağrısı bende de oldu her nefes alışımdı omuzlarımdaki kemikler bana batıyordu. Sordum hemşireye anestezinin etkisi dedi sıcak tut sıcak su torbası koy dedi
Evlat_can Dila2962 yani can tatlılığı derken hani ağrı eşiği kimisinde fazla kimsinde az oluyoya onu demek istedim
Kuzeyimmm Dila2962 evet yarim saatte bir birde sabunlu sıcak suyla yıka mutlaka bunu yap ce çay iç humana süt çayı mutlaka
Psikolog-anne Dila2962 canım merhaba sağlıkçıyım. Maalesef sinire vurulan igne ile ilgili, vuran anestezist, doz, açı vs cidden cok önemli. Anestezi uzmanının tek hatası bel yıllarca süren bel ağrılarına neden oluyor maalesef
Cylnbrc Dila2962 15 günde anca kesik ağrım geçti kendime gelebildim onun dışında tamamen toparlamam 6 ayı buldu daha çok taze bol bol yürüyüş yapmanız lazım sürekli evde yürüyün geçmiş olsun
Zcarkit Dila2962 Normal canım bunyesel biseydir. Bende çok yurumeme rağmen 2 hafta toparlanamadim dogrulamadim. Eşim espiri yapiyordu yüzüm gülsün diye, ben gülerken acıdan agliyordum. Sabret geçecek hepsi biraz dayanmak lazim🤗 tez zamanda iyilesmen dileğiyle…
inciiim Dila2962 canım moralini bozma ben normal doğum dikişlerim fazla idi ilk Bi hafta bende ilgilenemedim bebekle zamanla düzeliyor ama Bi haftaya toparlarsın inşallah sütün gelmiyorsa pompa ile sapmayı dene canım Allah şifa versin
Elifnaz34 Dila2962 canım her gün yürümen lazım istersen bı korse falan kullan ağrın az da olsa azalır ama devamlı yürü daha çabuk ilesirsin uzanirsan sürekli malesef kolay geçmez