kbrtncr Esrelf Doğum yapmamama rağmen bazen sanki sezeryan olmuşumda yara yeri ağrıyor gibi hissediyorum 😅
Selmas57 ecemsuu Bende kullanıyorum antibiyotik. Bildigim kadariyla tehlikeli olabiliyormus internette oyle okudum, tabi bilemem ama..
Esrelf BirsenDeniz yok canım. Arada yemek yapıyorum. Bulaşıkları makinaya filan yerleştiriyorum. Ama zorlanmaya başladım.
Esrelf Selmas57 ecemsuu enfeksiyon rahim ağzı kapalı olduğu için direk içeri geçip bebeğe zarar vermiyormuş. Serkülaj sonrası hemen oluşan Enfeksiyon sıkıntı yaratabilr. Bizim şuan serkülaj dikişleri iyileşmiştir. Her ne olursa olsun enf. İyi değil ama.
Selmas57 Esrelf benim 1 hafta oldu serklaj olali.. Yarin bida mi arasak doktoru .. Gerci acmiyo tatilde 😒
Ebrarrrr Esrelf sezeryan yeri olabilir Bnde dikişliyim ama benim sezeryan yerim acıo aynı hafta aynı gündeyiz hayırla doğurmak nasip olur inşşlh sende cok erken hamile kalanlardansın hem çocuk hem hamilelik zor degilmi Canm 💚
Esrelf Ebrarrrr sağol. evet canım sezryan oldum. Bende anlayamadım işte sezeryan yerim içten mi ağrıyor serkülaj yeri mi ağrıyor. Doktora sordum serkülajların ağrı yapmaz dedi.