Esrelf Kızlar sizinde karnınız en altında sızlama tarzında ağrınız oluyor mu? Kalçamın altına yastık koyunca geçiyor ama içim ağrıyor sanki. Diyorum acaba dikişler zorlanıyor ondan mı ağrı oluyor yoksa 1 yıl önceki sezryan yeri mi ağrıyor?? 29+ 3 üm.
ecemsuu Esrelf benimde agrım var canım dün tahlil yaptırdım enfeskiyon çıktı bence sende bi doktoruna görün
BirsenDeniz Esrelf haftada bir benim de oluyor öyle sızlamalarım özmeli bölgemde de oluyor bende pimpirik oldum artık takıntı haline geldi zaten haftada bir kontrole gidiyorum nerdeyse iki gidecem ☺
kbrtncr Esrelf Doğum yapmamama rağmen bazen sanki sezeryan olmuşumda yara yeri ağrıyor gibi hissediyorum 😅
Ebrarrrr Esrelf sezeryan yeri olabilir Bnde dikişliyim ama benim sezeryan yerim acıo aynı hafta aynı gündeyiz hayırla doğurmak nasip olur inşşlh sende cok erken hamile kalanlardansın hem çocuk hem hamilelik zor degilmi Canm 💚
ecemsuu Esrelf benimde 2 hafta bir zinnat kullanıyorum ama maşallah sen iyi gelmişsin haftaya inşallah o haftaları bende görürüm
Esrelf ecemsuu canım zinnat ağızdan alınan bir antibiyotik mi? Çok fazla değil mi iki haftada bir ? Göreceksin inş. Ümitsizliğe düşmeden dikkat ederek 37 leri de görürsün😊😊😘
Esrelf ecemsuu kasılmaşar varken çok oluyordu. Bebek dibe çöküyordu sanki. Ama suan bebişim yan yatıyor belki ondan belkide kasılmalar azaldı ondan o his azaldı.
ecemsuu Esrelf Doktorum verdiği için bişey demiyorum hafif dedi zaten evet agızdan alınıyo amin inşallah canım görürüz inşallah agrıyı bana enfeksiyon dan dolayı dedi ama bugun agrım yok şükürler olsun 😁
Esrelf ecemsuu aman olmasın ya. En ıfak bir ağrıda hastaneye gidiyorum pimpirikli oldum😄 Rahim ağzı kaç cm şuan
Esrelf BirsenDeniz aynı ben😄 doktorum diyor ki ‘seni bizim eve götüreyim‘ 😄 Peki canım sendede sızlama şeklinde mi oluyor.
Esrelf BirsenDeniz aynı ben😄 doktorum diyor ki ‘seni bizim eve götüreyim‘ 😄 Peki canım sendede sızlama şeklinde mi oluyor.
BirsenDeniz Esrelf aynen öyle doktorum bana da aynısını dedi inanki gel seni bize götüreyim diyor iki haftadır yurt dışındaydı gün sayıyorum pazartesi gideceğim inşallah evet ara ara sızlama şeklinde oluyor
Esrelf BirsenDeniz 😊 bende korkuyorum ağrıdığı zaman. zor geçiyor o sızlama. Bazen ayakta kalıyorum Ya uyuyamıyorum.
BirsenDeniz Esrelf ben hiç kalkmıyorum tuvalet banyo dışında çok nadir mutfakta yemek yiyorum hayırlısıyla geçsin bu günler inşallah
Esrelf BirsenDeniz yok canım. Arada yemek yapıyorum. Bulaşıkları makinaya filan yerleştiriyorum. Ama zorlanmaya başladım.
Esrelf Selmas57 ecemsuu enfeksiyon rahim ağzı kapalı olduğu için direk içeri geçip bebeğe zarar vermiyormuş. Serkülaj sonrası hemen oluşan Enfeksiyon sıkıntı yaratabilr. Bizim şuan serkülaj dikişleri iyileşmiştir. Her ne olursa olsun enf. İyi değil ama.
Selmas57 ecemsuu Bende kullanıyorum antibiyotik. Bildigim kadariyla tehlikeli olabiliyormus internette oyle okudum, tabi bilemem ama..