Tugcngz melikeaynrr ayyyy maşallah bu kadar kilolu bebekleri duyuyorum bu aralar neyle nasıl besleniyorsunuz sigara falan kullanıyormusunuz ???
beyzzaad Tugcngz ben sigara kullanmıyorum canım ama bu hafta muz ve cevize ağırlık verdim 3300 dü 3700 olmuş. kaşar muz ceviz pekmez yumurta portakal suyu nesquik bunları deneyebilirsin 😊🤗
melikeaynrr Tugcngz geç oldu kusura bakmayın ama kötü hiçbir alışkanlığım yok aşırı çok su içmeme bağlıyorum yoksa hiç hamile iştahı olan biri değildim :)
beyzzaad m_yel benimde yüksek olsun istiyorum ya doğduktan sonra beklediğimden yüksek olması sevindirir beni 🤗
m_yel beyzzaad çok yüksek olması da iyi değil hem doğum zorlaşıyor hem de ileride şeker hastalığı için risk artıyor. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı, kilo çok da mühim değil
beyzzaad Syh42 aynen doktor da söylüyor da düşük mü yüksek mi doğacak benimki acaba merakla bekliyorum 😊
yamacalimoms beyzzaad genelde +300 gr -300 Gr falan yanılma payı olabiliyormuş canım sağlıklı olsun da sonuçta net bı kilo değil tahmini olduğu için her ultrason cihazında farklıdır bence
melikeaynrr elifeceguler geç oldu ama çok su tükettim iştahlı bir hamilelik geçirmedim ekstra birşey yemedim yani:)