beyzzaad kızlar bebeği ultrasonda ki kilosundan fazla doğan oldu mu. benim 3700 görünüyor ama 3300 tahmini dedi doktor daha az yani. bunun tam tersi olan oldu mu
[silindi] beyzzaad doğuma gireceğim sabah 2580 gram ölçüldü aynı gün öğleden sonra doğumum oldu oğlum 3100 gram doğdu 🙂
queen94 beyzzaad %15 yanılma payı olduğu İçin doktor size öyle söylemiş söylenen kilodan artısı da olabilir eksisi de
tugbaayaz beyzzaad daha doğum yapmadım ama doktorum 200 gram eksik fazla ölçüm olabilir dedi ama arkadaşımızda bebeği doğacağı gün 3300 çıkmış 3500 doğmuş
beyzzaad queen94 evet bana hep olduğundan düşük söylediği için acaba yüksek doğuran var mı diye merak ettim 🙈
Tugcngz melikeaynrr ayyyy maşallah bu kadar kilolu bebekleri duyuyorum bu aralar neyle nasıl besleniyorsunuz sigara falan kullanıyormusunuz ???
Kbra3401 beyzzaad 3500grmdı doğum yaptım 3330 grm 2 gün sonra kilosu düştü şişliği inince 3150 grm oldu tahmini dedi ölçüm yapıyoruz demişti doktorum
Pcoslubiranne beyzzaad 36+6 da 3080 gram tahmini 3-3.5 arasi dogar dedi 37+1 de 3980 gram dogum yaptim.
m_yel beyzzaad 3700 ya da 3800 demişti doğumdan hemen önce doktor kızımda 4100 gr doğdu, yüksekte çıkabilir, belki de sık olarak düşük çıkıyor ise öyle demiştir doktor, bilmiyorum
beyzzaad m_yel benimde yüksek olsun istiyorum ya doğduktan sonra beklediğimden yüksek olması sevindirir beni 🤗
Syh42 beyzzaad bana 2800 demişti 3450 doğdu oğlum. Şimdi de 3150 dedi bakalım ne çıkacak. Tahmini ölçüm yapıldığı için pek doğru gibi gelmiyor bana
beyzzaad Syh42 aynen doktor da söylüyor da düşük mü yüksek mi doğacak benimki acaba merakla bekliyorum 😊