Burcinisp88 YasminArya ben pişik kremi popolin marka kremi sürüyorum. Acayip iyi geliyor. Denemenizi öneririm. Başka markalar pek işe yaramadı. Neden popolin hiç bir fikrim yok ama ailemizin baş ucu kremi gibi bir şey oldu bizim.
YasminArya Burcinisp88 alla alla ilk kez duydum deneyim eczaneden mi aldın canım yoksa markette de satılıyo mu ?
Asnb Canim ben basta kadin dogumcuma soyledim procto glyvenol surdum gecmedi sonra genel cerraha gittim bana gunde iki kez olmak uzere daflon ve anestol krem verdi cok sukur gecti yoksa oturamiyodum bile ama kuculdum baya azcik kaldi oda agrimiyo
Gulsahim YasminArya geçmiş oslun xnaım benimde öyle inmiyor Du denedim geçti işte biraz ne bileyim seni en iyi ben anlarım şuanda
Burcinisp88 YasminArya annemin buluşu vallahi. Ben markette bulmuştum ama bilemedim şuan nerelerde var. Şişkin memelerin acısını alıyor. Kaşıntıyı kesiyor. Üstüne tanımıyorum. Hemde ilaç değil neticede. Denemenizi öneririm
YasminArya Yesimornek34 kortosun fitilini verdi bana onu kullanıyorum normalde etki ediyodu şişi indiriyordu bu sefer ne yapsam fayda etmedi allah düşmanımın başına vermesin banyoda bağıra bağıra ağladım
Pervin36 YasminArya bende kan ilacı tükettikçe cok zorlandım 2 taneydi oturup kalkamıyordum doktor krem verdi ama etkisini göremedim en sonunda 5 tane patlıcanın yeşil sap kısmını 5 bardak suyla kaynattım sabah akşam aç karnına içtim yumuşadı şuan cok şükür rahatım ama kan ilacını da bıraktım içmeye başlayınca daha cok çıkıyor