glbyzksr Aysn6767 belli bir süreye kadar aylık periyotlarla çağırıyor doktorlar. 36 haftaligiz artık her hafta gelmemi söyledi.
[silindi] Aysn6767 Ben 15 haftalık hamileyim o 3 hafta geçiyor bir sekilde de kontrol haftası bir türlü geçmiyor 😂
Mervenur_kcbs Aysn6767 ayy bende 29 haftadayım hala 1 ay arayla gidiyorum banada çok uzak geldi ama hep öyle 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Oglunubeklyenanne Aysn6767 son aya kadar öyle olmalı daha iyi canım bebege kısa sürede ultrosnla bakmak iyi degil zaten son iki ayda haftada iki haftada bir çagırıyolar zaten
hulya_1919 Hep öyle ama çok yanlış bir uygulama bebekte bi sıkıntı olsa erken müdahale yapamıyolar senin yerinde olsam 2 haftada bir geleceğimi söylerim çünkü ben bebeğimi kaybetmiştim bana güvenilir bir doktor öyle demişti şuan hamileyim her hafta gidiyorum
Soonngull Aysn6767 kız yok, sıkma canınııı😍😍 demek ki her şey yolunda ki arayı öyle uzatmış. Ben doğumuma 5 hafta kaldı bidahaki kontrolüm 25 ağustosta😂 bakalım o zamana kadar bişey çıkacak mı
Zeynepli1234 Aysn6767 evet en başından beri bende ayda bir gittim şimdi 31+4 oldum ilk defa 3 hafta sonra gel dedi doktor
MehZey Aysn6767 hiç korkutma kendini içini ferah tut ben 10 gün önce konturole gittim 7 Eylül’de ayrıntılı ultrasyonum var randevu almadım Ağustos ayı için bende ayrintiliya gidecem diye rabbim bebislerimizi muhafaza etsin bı sıkıntın oldu mu acile görün gülüm
Zeyyno_ Aysn6767 anlarsın cnm bnm eltim 7 haftalıkken gitti herşy normaldi 8.haftada akınttısı olmş farklı bi şekilde o yüzden hastaneye gitti bebeğin kalp atışları durmuştu yani içini ferah tut ben 5+2de öğrendim 12.haftamda gidebildim arada 2aya yakın bi süre vardı yani virüsten dolayı tabi çok dikkat ediodum kendime hiç ağır kaldırmadm işim olmadkça her fırsatta uzanıodum zaten mide bulantım vardı pekte halim yoktu umarım her şey gönlünce olur Rabbim miniklerimizi korusun 🥰🥰