Deletedmom320 Azramelisim ay o halde buraya mı yazdınız polisi arayın ambulansı arayın yani böyle olmaz ki
Angelada Ben 25 haftalik oldum. Karnım sertleşiyor diye geldim nst ’de sancim cıktı bence doktora gidin. Enfeksiyon var diye o tetiklemiş olabilir dedi doktor
Zuzuum Azramelisim polis gelince mecbur açıcak zaman kaybetme canım telin elindeyken ara 155 i bak nasıl açılıyo kilitli kapılar
Azramelisim Zuzuum yok canım ariyacam dedim ara korkum yok ki diyor eşim dışarda zaten o haledecek mis
Azramelisim ipek_akinn01 ben değil annem yaşayamaz bebeğime küfürler ettiler bedua ettiler canım kiysam yeridir çok doluyum anlatacak kimsem yok
Gokalpozge1 Hangi yıldayız ya telefonun da elinde lütfen polisi arar mısın niye arada kalan sen oluyorsun 😠
Azramelisim Gokalpozge1 daha bedua ediyor küfür ediyor bebeğime canıma kiysam yeridir yani ama bebeğim için dayanmaya çalışıyorum ama hiç gücüm kalmadı
Azramelisim Humaninannesi20 annem babama dovdurdu babamı doldurdu annem beni dövdü babam da yere itti ondan beri dir karnım çok sancilaniyor
Humaninannesi20 Azramelisim ya bir anne nasıl evladını dövdürür bir baba nasıl yavrusuna hele ki karnında bebeği olan yavrusuna nasıl kıyar 😭 Bebeğin hareketleri nasıl ?
Elfydr Azramelisim ne kadar saçma iş ya daha neler arayın polisi anne dövüyor saba dövüyor eş kapının dışında
Deletedmom320 Azramelisim yahu bekleme yazma burayada yapsana birşeyler bebeğe birşey olacak hala kocam bekle dedi diyip buraya yazıyosun
Gokalpozge1 Azramelisim canım benim eşini bekleme şuan senin için belkide saniyeler önemli bu kadar önemsiz olmayın ya
Humaninannesi20 Azramelisim sırt üstü uzan elinle hafif bastır bakalım tepki verecek mi.Eşin de ne yapacaksa yapsın artık durmayın daha fazla polisi ara o bir şey yapmıyorsa