mlsmrtgl Azramelisim kalp durması pek hissedilmez . Kanamanız yoksa sorun yoktur . Endişe duyuyorsanız bi acile görünün .
Deletedmom320 Azramelisim ay o halde buraya mı yazdınız polisi arayın ambulansı arayın yani böyle olmaz ki
a93byn Azramelisim kim kapıyı kilitledi 24 haftada bebek hareketi artık nettir bence tatlı yiyip sola uzanın bekleyin dua edin
mlsmrtgl Azramelisim bi doktora görünün . Burdan ne desek yanlış söylemiş oluruz . Dayanılmayacak bir şey ise mutlaka doktora gidin ihmal etmeyin
Azramelisim a93byn çok korkuyorum canım anne gil kilitlediler eşimle kavga etti annem ve beni eşime vermeyecekmis bidaha bosanacakmisiz annem bizi ayiracakmis ondan çok sancım var doktora gidemiyorum
Azramelisim Bgmky annem eşimle kavga etti bende annem gildeydim beni dövdüler kapıyı kilitlediler şuan esim bilmiyorum nerde
Belinay_AliEge Azramelisim ara kız polisi ara canından önemli mi hamilesin bak.sakin ol.derin nefes al karnını okşa sancılanma stres oldun gerildin kanama var mı bişey var mı sakin ol
Bgmky Azramelisim annenize söyleyin seslenin gerekirse yalan söyleyin kanamam var falan diyin. Karnınız burnunuzda nasıl böyle bişey yaparlar !!
Neslihankk Azramelisim Ya dalga mi geciyosunuz Allah askina burayi yazicagina arasana polisi bu kadar mı kafanız çalışıyo Anne olacaksınız bide Allah kolaylık versin başka bisey demiyorum
Zuzuum Azramelisim şaka mı bu ara ambulansı polisi bebeğine bişi olur Allah korusun belki arbede de bebekte strese girdi bence burda vakit kaybetme yardım çağır
Merveatay Azramelisim sen annene bu endiseni söylesen yine de göndermez mi yani hiç sanmıyorum can bu
buseyusuf27 Azramelisim ozaman doktora gtmenız lazım stres yapmayın bebegınız ve sızden önemli bısey dgl
Azramelisim Zuzuum eşim biseyler yapmaya çalışıyor dışarda beni sakinleştirmek için sürekli arıyor ama annem kapıyı açmıyor benim de çok sancım var
Zuzuum Azramelisim polis gelince mecbur açıcak zaman kaybetme canım telin elindeyken ara 155 i bak nasıl açılıyo kilitli kapılar
Azramelisim Bgmky eşim birşeyler yapıyor dışarda ben arayacaktim eşim şimdi arama bekle dedi bekliyom bende
Belinay_AliEge Ara polisi leken var bebeğine bişey olur Allahım ya 😭 bayram üstü niye olur böyle şeyler Allah akıl versin 😭