Rabiakodal 34_21_23 🤭 ben 12 seans gittim bacağımda hiç kalmadı koltuk altı ve genital bölge de de tek tük çıkıyor kıl kökü ile alakalı galıba 4 yıl çok uzun bir süre
34_21_23 Rabiakodal benimde bütün vücudum bitti ama genital inceldi bıraktım lazeri ama sonra yavaş yavaş tekrar gürleşmeye başlayınca eldivene başladım
Tomrisss 13 haftalık hamileyim şuanlıl eldivenle harika ötesi alıyorum tabi göbiş büyüyünce mecbur kuaföre gidicem şuanlık beni idare ediyor 😊😊
Ecemnurcuk 12 seans gittim lazere ama bitmemişti daha sonra ilk 3 ay hamileliğimde jilet vurdum vurmamak lazımmış daha sert çıkarttı tüğ dökücü kremde kullandım oda hiç iyi gelmedi ay kadın olmak ne zor ya tekrar ağdaya başlayacağım offff
A_ys6604 Ecemnurcuk aynısını yaşadım tüylerim sarı diye birde jilet vur dediler yaptım şimdi göbeğimi dr açamıyorum lazeri bırakmak zorunda kaldım jilet le hallediyorum genital bölge göbek kalça beni rezil ediyor 😖 jilet hiccccc dipten almıyor agda da yapamıyorum lazer de yarıda kaldı ne halt yicem bilmiyom dr a göbeğimi açınca cokkk utanıyorum