Ayse0707 31+6 haftalik hamileyim,dun nisanim gelmisti doktora gittim acilmam varmis rahim agzi uzunlugu 1,7 ye dusmus,yatak istirahati ve igneler haplar verdi.Bebegim 3 hafta daha dayanir mi basina gelen var mi😞😞😞
Meriwa Ayse0707 korkma canm dayanır nişan gelince hemen doğum olmuyo açılma oluncada olmuyo sadece stres yapma stres yaparsan gelir bak olabildiğince dert tasa etme doğsa bile allahın izniyle yaşar tabi inşallah zamanını bekler de korkma sen hiç dinlen
Dzeyy Ayse0707 haftan iyi canım korkma allahın izniyle zamanında alırsın kucağına ilaçlarını düzenli kullan yat dinlen sürekli tuvalet haricinde ayağa kalkma bebek ne kadar aşağa az baskı yaparsa okadar çok kalır içerde yıkanırken sıcak suyla değil ılık suyla duş al sıcak su kasları gevşetir rabbim evladını sana bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamnında kavuşuruz bebişine ♥️
SerpilAVCI Ayse0707 benim de tam 34+6 iken aniden suyum geldi hemde ne su çeşmeden akar gibi. Oğluşum 28 haftalık iken doğum pozisyonuna girmişti iğnelerle anca 35 haftaya kadar dayandı. Tam 35 haftalık iken dünyaya geldi. 2 hafta küvezde kaldı. Aşırı sarılıkta vardı benim oğlumda. Ama hiç korkma kuzum. Ben kendim dai 6 aylık iken doğmuşum hemde inanır mısın 800 gram dünyaya gelmişim ve ne küveze almışlar nede başka birşey. Hiç korkma. Erken doğum denilince elbette korkuyoruz ama Rabbim onlara öyle bir güç veriyor ki insan şaşıp kalıyor. Şimdi 16 aylık oğlum ve 5 aylıkta hamileyim. Belki Buda erken gelir diye korkuyorum ama şöyle de bir durum var erken dünyaya gelince erken kavuşuyorsun miniğine sadece küveze alıyorlar. İnşallah sende o durum olmaz da doğum yapar evine götürürsün miniğini. Allah yardımcın olsun.🤲🏻😘
Ayse0707 Twinksmom 5 hafta dayanmis ne guzel insallah benimki de 3-4 hafta dayanir,ilaclarin faydasi olur
Ayse0707 SerpilAVCI insallah canim,hicbirseyini de hazirlamadim daha bayramdan sonra yaparim diyordum ama nasip iste umarim 3-4 hafta daha dayanir kuzum
Ayse0707 Canevim kahverengi koyu akinti geldi fotografini cekmistim doktora gosterdim muayenede edince rahimin acildigini nisanin geldigini soyledi
Meltem95 Ayse0707 benimki 31 de erken dogum olacakti dayandi simdi 38 oluyor nerdeyse simdide ne zaman gelicek diye dusunuyorum 😃😃
Twinksmom Ayse0707 İnşallah canm benim oldu ciğer geliştirici sayesinde sorun kalmadı ama sarılık çıktı
Ayse0707 Meltem95 ne guzel saglikla alin kucaginiza darisi bana insallah😊 sizde mi yattiniz o surecte surekli
Meltem95 Ayse0707 canım ben çok ilaç tedavisi aldım evde benim doğumu hastanede durdurmuşlardılar serumlar ilaçlar ciğer geliştirici bile yaptılar
Yakamoz-1990 Ayse0707 ah güzel anne nasıl büyük bir stres ve endişedir senin için,anlıyorum. 27. Haftadan beri erken doğum riskim vardı. Dediklerinin hepsini yaşadım. Hatta üç farklı doktor da erken doğacak diye o kadar kesin konuştu ki 30. Haftada prematüre kıyafeti ve bezi aldım çantamı hazırladım. Şu an 39+1 ve artık suni ile başlatacaklar diye korkuyorum. Kaç üç hafta… Bekliyor merak etme. Yine de tedbir amaçlı yatak istirahati yap. Kendini vicdanen rahat hissedersin.
Ayse0707 Yakamoz-1990 masallah,sabirli bir bebis olcak sizin ki umarim benim kizimda haftasini doldurur.Saglikla bir avazda kucaginiza alin insallah 😍🙏