gozdeturan Hayat2706 kayinpederimle bir kere koltuk secmeye gittim dovucekti beni Allahima havale ettim eger haksizsa. Bebek alışverişi ve kayinpeder mi aslaaaaa bilsemki bebeğin yatacak beşiği yok yinede gitmem aslaa hemde utanırım ben .liste var internette hemde hersey ayrıntılı yazıyor. Ben gidersem biliyorum bu kez döver kayinpederim kesin. Tekrar Allaha birakiyorum yeni ve tek gelindim millet el ustunde tutar kayınpederim yerden yere vururdu hala da öyle hic susmaz
Hayat2706 gozdeturan Ya Allah islah etsin gelin dövülür mü sakın izin vermeyin buna , bizde onların kızı oluyoruz yani evladının eşi oluyoruz , neden kötü olurlar anlamıyorum , inanın bana da yapsa böyle ben de hayatta birsey istemem
gozdeturan MuratveKubra gercekten sinirlenmeye yer arıyordum kayinpeder yazısını görünce daldım. Dedim biraz icimi dokeyim 😂😂
MuratveKubra gozdeturan kız töbe töbe valla yukarıdaki yazını okudum kayınpederin yani ALLAH ıslah etsin dövmek ne kız o kim ki seni dövecek😡 valla sen sinirlenip yazmakta haklısın kuzum
Cinarismom Uykulugebe ahh en sevdiğim cimri insanlara birde açgözlü insanlara masraf yaptırmak şansını iyi değerlendir bir daha bu fırsat gelmeyebilir🤣🤣
nazeninhanim Hayat2706 arama butonundan arat daha önce paylaşmışlardır ne istiyorsan al en güzellerinden kumaşlarına da dikkat et doğal olsun pambık olsun oh miss sefan olsun
Uykulugebe Hayat2706 Onlarınki de öyle bi kafa yapısı işte anlam veremiyorum. Kaynimda oyle. Yaşı biraz geckin. Daha çocuğu olur mu olmaz mı belli değil hiç olmeyecekmis gibi tutuyor parasini. Kaynım onlardan da beter. Yeni evli ama karısını bir yere götürmez gezmeye. Yani eltim için de üzülüyorum bı yatak odası bile almadılar o bollukta.(eltim kaynanamlarda kalıyor)