YcelMlayimYldrm Eebbrruu fiyat olarak değişiyor mu doktorunun doğum ücreti. Çünkü samsun da doğum fiyatları Çorum dan daha yüksek diye biliyorum
Eebbrruu YcelMlayimYldrm pzrtesi muayeneye gidince sorcam cnm. Birinde sezryan değerinde normal doğum yptryormus ama hangisine hangisini yptryo bilmiyorum. Dktrum amasyada doğumlarda gdyor o şehirlere.
YcelMlayimYldrm Eebbrruu hayırlısı olsun ya bnde mecburiyetten Çorum a gidiyorum işte doktorum da iyi çok şükür az kaldı zaten 🙂
esrasim melegimibeklerken Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 doğumdan sonra detayları yazar mısınız benim de erken doğum riskim var 34+6 yiz.😞
YcelMlayimYldrm esrasim benim de var 34+4 um en son 32. Haftada gttgmde bebek doğum kanalına girmişti
esrasim YcelMlayimYldrm benim de 1-2 cm açıklık var. Nişan geldi mi sizin nasıl geçti bu 2 hafta ? İnşallah biraz daha büyürler de öyle sağlıkla gelirler bebislerimiz 🙏
sevincmaltepe melegimibeklerken ben de dün Doğum yaptım 35+5 te 3 tur kordon vardı boynunda. Şu an küvezde inşallah 4-5 güne çıkacak .
esrasim sevincmaltepe gözünüz aydın inşallah sağ salim evinize de geçersiniz en kısa zamanda. Neden kuvezde solunumdan dolayı fln mı kilosu kaçtı
Kubraa4334 melegimibeklerken Bastan beri risk var mıydı yoksa doktora gidince mi anladiniz acaba bende 35 haftalığım korkuyorum açıkçası
sevincmaltepe esrasim çok hızlı solunum yapıyordu o yüzden aldılar nefes almayı öğrenememiş yavrum 🤦🏻♀️
esrasim sevincmaltepe ahh kıyamam ben ona ya Rabbim yardımcısı olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah 🙏
sevincmaltepe [bilinmeyen] solunum sıkıntısı hızlı nefes alıp veriyordu o yüzden girdi kğveze Canım 2840 gram doğdu 🤗